PRATA MED EN FÖRRÅDSEXPERT 08-128 79 000

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

OM OSS

 

Ibland kanske bilen är för liten, sakerna för många eller tiden för knapp för att lösa förvaring, frakt och inplockning på egen hand.

Då finns vi här!

Målsättningen är att erbjuda dig en enkel och smärtfri förvaringslösning. I din förvaring erbjuder vi nämligen upphämtning, inplockning i förråd och hemleverans. Allt för att göra din förvaring så smärtfri som möjlig.

Företaget grundades 2015 av tre syskon som själva behövt förvara sina saker mellan boenden och utlandsflyttar. De tyckte att förvarinsprocessen var alldeles för besvärlig. De ville därför skapa en enkel, modern och smärtfri förvaringslösning med hög servicenivå.

Pick up Storage är det ända förvaringsföretaget i Stockholmsregionen som ger dig en prisvärd helhetslösning. Boka ditt förråd med hämtservice direkt från din dator. Vi erbjuder även hemleverans och packhjälp!

Hos Pick up Storage betalar du aldrig mer än det utrymme du faktiskt använder. Du möts av kunnig och serviceinriktad personal som gör allt för att tillmötesgå dina behov. Vi är certifierade medlemmar i Self Storage Association Sweden (SSAS) och följer därmed svensk branschstandard. Hos oss kan du känna dig trygg.

Vårt huvudkontor och våra anläggningar finns i Stockholm

 

KONTAKTA OSS

KUNDSUPPORT@PICKUPSTORAGE.SE

RING 08- 128 79 000