dags att Hyra förråd?

Fr. 59 kr / m³ i mån

Hyr förrådet hos Upplands Väsbys enklaste förrådsföretag!
Vi levererar förrådet direkt till din dörr.

dags att Hyra förråd?

Fr. 59 kr / m³ i mån

Hyr förrådet hos Upplands Väsbys enklaste förrådsföretag!

Vi levererar förrådet direkt till din dörr.

Hyr förrådet hos Upplands Väsbys billigaste och enklaste förrådsföretag!

Välkommen till Pickup Storage – den ultimata lösningen för dig som behöver förvaringsutrymme i Upplands Väsby. Vi erbjuder en smidig och kostnadseffektiv tjänst som tar hand om allt från förvaring till hämtning av dina ägodelar.

Vi strävar alltid efter att ge våra kunder en enkel och prisvärd upplevelse. Som ett av de ledande förrådsföretagen i Upplands Väsby erbjuder vi en unik metod som innebär att vi tar med oss förråden direkt till din plats och packar sedan in dina tillhörigheter i dem på plats. Detta gör det möjligt för oss att snabbt och effektivt transportera dina saker till vårt lager utan att behöva packa om i lagret, vilket är vanligt för andra förrådstjänster. 

Genom vår innovativa lösning kan vi halvera hanteringstiden och detta återspeglas i vår konkurrenskraftiga prissättning.

Låt oss göra det enkelt för dig att hyra förråd i Upplands Väsby genom att erbjuda en professionell och vänlig service. Vi erbjuder säker förvaring av dina ägodelar och du kan vara trygg med att de är i goda händer. Kontakta oss idag för att höra mer om våra tjänster och hur vi kan hjälpa dig med förvaring i Upplands Väsby.

Förråd med Hemleverans och returservice

När du bokar ett förråd med hemleverans i Upplands Väsby kör vi bokstavligt talat hem förrådet till dig. Vårt pick up team hjälper dig även att fylla och tömma förrådet på ett tryggt och säkert sätt.

förråd till svårslaget pris

Vi garanterar Upplands Väsbys bästa priser. Vi erbjuder dessutom alltid prisgaranti på alla våra förråd och tjänster. Hittat ett bättre pris? Vi prismatchar! Slipp därutöver långa bindningstider och knepiga hyreskontrakt. Vi gör förvaring lätt!

Boka förråd med Fullservice

Ett dedikerat team står redo att hjälpa dig. Vi både hämtar, packar och emballerar dina saker när du väljer att hyra ett förråd hos oss. Behöver du hjälp att montera ner ett bord eller skruva ner en bokhylla? Inga problem det löser vårt team!

Modern och säker anläggning

Förrådsanläggningen i Upplands Väsby är högteknologisk, klimatkontrollerad och värms upp med fjärrvärme. Anläggningen håller hög säkerhetsnivå med lås, larm, övervakning och grindar. Kort sagt den allra högsta enligt försäkringsbolagens krav.

“Upptäck alla fördelar med Pick up Storage”

Se videon - så här fungerar det

Spela videoklipp

Vad Är Du Intresserad Av?​

Hos Pick up Storage hyr du enkelt förråd i Upplands Väsby från 1m³ till över 500 m³ ( kubik ). Välj den storlek nedan som ligger närmast ditt behov. Du betalar bara för förrådsytan du använder. Hittar du inte rätt storlek nedan? Kontakta vår support så hjälper vi dig med just ditt behov.

Large

28 - 34 m³
Fr 79 kr m³ / mån
 • Uppvärmt & ventilerat
 • Övervakat och larmat
 • Försäkrat
 • Snabb av och pålastning

X-Large

36> m³
Fr 59 kr m³ /mån
 • Uppvärmt & ventilerat
 • Övervakat & larmat
 • Försäkrat
 • Snabb av och pålastning

Small

1 - 18 m³
Fr 99kr m³ / mån
 • Uppvärmt & ventilerat
 • Övervakat & larmat
 • Försäkrat
 • Snabb av och pålastning

Medium

19 - 27 m³
Fr 89 kr m³ /mån
 • Uppvärmt & ventilerat
 • Övervakat & larmat
 • Försäkrat
 • Snabb av och pålastning
Populär

X-Large

36 > m³
Månadshyra Fr. 59
kr / m³
 • Uppvärmt & ventilerat
 • Övervakat & larmat
 • Försäkrat
 • Snabb av och pålastning

Large

28 - 34 m³
Månadshyra Fr. 79
kr / m³
 • Uppvärmt & ventilerat
 • Övervakat & larmat
 • Försäkrat
 • Snabb av och pålastning

Medium

19 - 27 m³
Månadshyra Fr. 89
kr / m³
 • Uppvärmt & ventilerat
 • Övervakat & larmat
 • Försäkrat
 • Snabb av och pålastning

Smal

1 - 18 m³
Månadshyra Fr. 99
kr / m³
 • Uppvärmt & ventilerat
 • Övervakat & larmat
 • Försäkrat
 • Snabb av och pålastning

Smidig & säker betalning

Betala din hyra mot faktura  eller registrera dina betalningsuppgifter på GoCardless så dras hyran automatiskt varje månad. Betala alla våra tillvalstjänster med Swish, Kort eller Klarna. Välj den betalningslösning som passar dig bäst.

Nöjda kunder

“Tre st grymma killar kom och hämtade vårt bohag och körde iväg till storage i väntan på att vi får tillträde till vårt nästa boende. Snabbt, effektivt och smidigt. Vi upplevde att de var varsamma om våra saker och packade in och emballerade där det behövdes. Grymt!”

Emelie M

Nöjda kunder

“Pick Up Storage har än en gång hämtat och förvarat möbler för mig vid en flytt. Det fungerar alltid så bra! Killarna är punktliga, trevliga och rädda om mina saker. En toppenfirma som jag anlitat flera gånger – och kommer att anlita igen!”

Anna D

“En fantastiskt bra och smidig lösning när man har platsbrist hemma. Rekommenderas varmt!”

Leo N

Betyg från våra förrådskunder 2012-2022

Säkert
100%
Renlighet
97%
Service
98%
Tillgänglighet
86%
Läge
78%
Prisvärt
100%
Rapporterade skador
Rapporterade skador 0.3%

Vi besvarar dina frågor

Här har vi sammanställt svar på de vanligaste frågorna. Hittar du inte svar på din fråga är du välkommen att ringa oss på 08-128 79 000 eller fylla i vårt formulär längre nere på sidan! Du hittar även svar på fler frågor under vår sida  ” Vanliga frågor “.

?

Med ett traditionellt Self-Storageförråd förväntas du som kund att göra allt arbete själv. Med Pick up Storage hyr du förråd enkelt och slipper allt bestyr. Istället kommer vi med förrådet till dig och hämtar dina saker, förvarar dem och kör tillbaka dem när du vill.

Pick up Storage är en smart och smidig helhetslösning när du behöver hyra ett förråd. Vi förvarar och hämtar allt du behöver. Med ett knapptryck bokar du ett förråd. Förrådet kör vi sedan hem till dig och hämtar det du vill förvara. Därefter transporterar vi tillbaka förrådet till vår säkra och uppvärmda förrådsanläggning. Lika enkelt beställer du sedan hemleverans av ditt förråd.

Innan du hyr ett förråd gör vi alltid en preliminär beräkning av din förrådsyta så vi vet hur många förrådsboxar vi ska ta med oss. Vi brukar vanligtvis beräkna din förrådsyta på din boarea x 0,4. Vi förutsätter att du har har ett normalt möblerat hem. Beräkningen exkluderar eventuella biareor. Om du några biareor eller andra föremål och möbler som sticker ut exempelvis piano, biljardbord, vinkyl, garderober eller stora otympliga soffor eller vitvaror så säg till så vi kan ta med detta i våra beräkningar.

Detta gäller även om du ska förvara utemöbler eller dylikt.

Vi kan också göra en närmare beräkning på dina inventarier.

Hos Pick up Storage betalar du endast för de förråd dina saker faktiskt utnyttjar. 

Hos Pick up Storage betalar du bara för de förråd dina saker tar upp. En normal enrumslägenhet motsvarar ca 9 – 12 kubik i förrådsyta, en tvårummare ca 12 – 18 kubik och en trerummare ca 27 – 36 kubik. En annan riktlinje är att räkna på 6 st normalstora flyttlådor per kubikmeter eller ta din boarea multiplicerat med 0,4 för att få ut en ungefärlig förrådsyta. En kubikmeter är L 1m x B 1m x H 1m.

Hyra förråd är enkelt. Välj en av våra förrådsstorlekar small, medium, large och x-large här ovan. Du väljer sedan en närmare förrådsyta och fyller i dina kontaktuppgifter. Är du osäker på din förrådsyta kan du kontakta vår support eller utgå från vår formel boarea x 0,4 för en ungefärlig förrådsyta.

Vill du ha hjälp når du oss på telefon, via kontaktformuläret eller på mejl. Oavsett kontaktväg kommer en förrådsexpert att hjälpa dig vidare.

Vårt team sätter samman en kostnadsberäkning. Du bokar sedan förrådet enkelt genom att acceptera offerten digitalt. 

Du hyr förrådet på månadsbasis och kan närhelst säga upp avtalet. Om uppsägning ej sker så fortsätter du att hyra så länge det passar dig.

Om du säger upp avtalet 30 dagar innan en ny hyresmånad påbörjas gäller avtalet till sista dagen i innevarande månad. Om du säger upp förrådet efter 30 dagar gäller avtalet till den sista i nästkommande månad. 

Du säger upp ditt förråd genom att mejla till kundsupport@pickupstorage.se.

Vi förvarar dina saker i våra mobila förrrådsboxar. Boxarna placeras i vår uppvärmda anläggning i Upplands Väsby på Jupitervägen 8 B. Anläggningen ligger på inhägnat område och är självklart utrustad med larm, bevakning och brandskydd.

Ja! För att skydda dina samt andra kunders magasinerade saker mot förlust eller skada. Försäkringsskyddet skall omfatta hela värdet och skall gälla under hela förvaringsperioden. För privatpersoner räcker det oftast med hemförsäkring genom det så kallade bortaskyddet. Meddela ert försäkringsbolag att ni förvarar hos Pick up Storage (Skraggen AB) Jupitervägen 8 B, 194 43 Upplands Väsby. Vi rekommenderar er även att teckna en objektsförsäkring. Saknar du hemförsäkring kan du bli medförsäkrad hos Pick up Storage mot en tilläggskostnad.

Ja för att vi ska kunna förvara dina saker tryggt och säkert säger vi nej till smutsiga saker, mat, djur, gaser, vätskor och kemikalier. Vi har dessvärre ingen möjlighet att hämta upp tunga pianon, orimligt otympliga saker eller föremål som väger över 150 kg. Är du osäker kontakta kundsupport.

Självklart! När du hyr förråd hos Pick up Storage kan du alltid komma ut till anläggningen på en förbokad tid. Du kan även enkelt beställa en hemkörning via vår kundtjänst. Då kör vi bokstavligt talat förrådet hem till din dörr.

Vi är väldigt stolta över vår 5-stjärniga förrådstjänst och supermoderna förrådsanläggning. Vi vill att så många som möjligt ska ha möjlighet att använda den.

Vi har redan branschens bästa priser men skulle det vara så att du hittat ett bättre pris för samma tjänst och förrådsstorlek någon annanstans så prismatchar vi det.

Det ända du behöver göra är att skicka offerten till oss så löser vi resten. Missa inte chansen att hyra ett förråd med förrådsleverans hos Pick up Storage.

Hyran betalas via betalningstjänsten GoCardless. Vänligen tillgodose att det finns täckning på konton du angivit den dagen dragningen sker. Du kan även betala mot faktura. En fakturaavgift tillkommer på 50 kr.

Din första hyra aviseras eller faktureras 1 – 2 dagar efter din inflytt med 10 dagars betalningsvillkor. Därefter faktureras du samma datum varje månad. Detsamma gäller vid betalningar via GoCardless. Exempel, om du flyttar in i ditt förråd den 10 mars faktureras du den 10:e varje månad.

Nej, förutom hyran och dina eventuella tillval så som hämtning tillkommer inget. Du kan besöka förrådet hur ofta du vill på en förbokad tid.

Javisst kan du det! Detta är i själva verket väldigt vanligt. Vi hämtar och levererar till valfri adress i hela Stockholm, Norrtälje, Uppsala och Enköping.

Prata med våra
förrådsexperter

Lämna dina uppgifter så hör en av våra förrådsexperter av sig till dig. Räkna med svar under 48 timmar.

Tack! Vi har mottagit ditt meddelande och återkommer inom kort. Bästa hälsningar Kundsupport