Ring 08 -128 79 000

Vardagar 10:00-16:00

Magasinera Upplands Väsby till alla dina saker.

Magasinera Upplands Väsby. Ett Self Storage med hemleverans. Alltid prisvärt, tillgängligt och galet enkelt!

Hyr förråd till alla dina möbler och föremål hos Pick up Storage. Hos Pick up Storage är det alltid enkelt att hyra förråd eftersom vi levererar förrådet ända fram till dörren och fyller det åt dig.

1000-tals nöjda kunder

Magasinera

Magasinera enkelt hos Pick up Storage i Upplands Väsby. Vi magasinerar dina saker i vår toppmoderna förrådsanläggning. Dina saker är alltid trygga, försäkrade och tillgängliga för dig. Du kan dessutom enkelt boka hämtning och leverans av ditt förråd eftersom vi bokstavligt talat kör hem förrådet till dig.

Svårslaget pris

Oavsett vad någon annan säger kommer vi alltid kunna erbjuda dig Upplands Väsbys bästa magasineringspriser. Vi både driver och äger våra anläggningar och kommer därför alltid kunna erbjuda dig konkurrenskraftiga förrådspriser utan att behöva tumma på kvalité eller service. Slipp dessutom långa bindningstider och knepiga hyreskontrakt. Trettio dagars uppsägningstid är allt vi begär oavsett hur länge du vill hyra ett förråd.

Hämtning i Upplands Väsby

Vi tar med oss förrådet hem till dig och självklart hjälper vi dig att fylla och tömma förrådet på ett tryggt och säkert sätt. ​​

Full service av proffs

Vi har ett helt team av proffs som både hämtar, packar och emballerar dina saker när du väljer att magasinera hos oss. Behöver du hjälp att montera ner ett bord eller behöver någon som flyttstädar innan utflytt. Inga problem det fixar vi självklart också. Vårt inhouse team eller en av våra fantastiska samarbetspartners kommer kunna hjälpa dig med allt du behöver.

Modern & säker anläggning

När dumagasinerar hos Pick up Storage förvarar du i Upplands Väsbys modernaste magasineringsanläggning. Anläggningen värms upp med fjärrvärme och håller säkerhetsnivå 1. Kort sagt den allra högsta enligt försäkringsbolagens alla krav. Endast du och Pick up Storages medarbetare har tillgång till förrådet.

“Upplev ett lätt sätt att magasinera!”

Smidig & säker betalning

Betala din hyra mot faktura eller registrera dina betalningsuppgifter på GoCardless så dras hyran automatiskt varje månad. Betala alla våra tillvalstjänster med Swish, Kort eller Klarna. Välj den betalningslösning som passar dig bäst.

Nöjda kunder

“Tre st grymma killar kom och hämtade vårt bohag och körde iväg till storage i väntan på att vi får tillträde till vårt nästa boende. Snabbt, effektivt och smidigt. Vi upplevde att de var varsamma om våra saker och packade in och emballerade där det behövdes. Grymt!”

Emelie M

Nöjda kunder

“Pick Up Storage har än en gång hämtat och förvarat möbler för mig vid en flytt. Det fungerar alltid så bra! Killarna är punktliga, trevliga och rädda om mina saker. En toppenfirma som jag anlitat flera gånger – och kommer att anlita igen!”

Anna D

“En fantastiskt bra och smidig lösning när man har platsbrist hemma. Rekommenderas varmt!”

Leo N

Betyg från våra magasineringskunder 2012-2022
Säkert
100%
Renlighet
97%
Service
98%
Tillgänglighet
86%
Läge
78%
Prisvärt
100%
Rapporterade skador
Rapporterade skador 0.3%
Vi besvarar dina frågor

Här har vi sammanställt de vanliga frågorna. Hittar ni inte svar på er fråga är ni välkomna att ringa oss på 08-128 79 000 eller fyll i vårt formulär längre nere på sidan! Du hittar även svar på fler frågor under vår sida  ” Vanliga frågor “.

?

Pick up Storage är en smart och smidig helhetslösning när du magasinera i Upplands Väsby. Vi magasinerar och hämtar allt du behöver. Med ett knapptryck bokar du ett förråd. Förrådet kör vi sedan hem till dig och hämtar det du vill magasinera. Därefter transporterar vi tillbaka förrådet till vår säkra och uppvärmda förrådsanläggning. Lika enkelt beställer du sedan hemleverans av ditt förråd.

Vid första anblick är vi alla ganska lika. Men den stora skillnaden är att vi bokstavligt talat tar med oss förrådet hem till dig. På så sätt halverar vi både hanteringstiden och gör hämtningen ännu säkrare. Hur då kanske du undrar. Jo eftersom vi endast behöver packa ditt förråd en gång hemma hos dig. Vanliga flyttföretag eller magasineringsföretag med hämtservice packar först in i lastbilen för att sedan packa in dina föremål i förrådet på förrådsanläggningen. Det är en kostnad du slipper ta. Dessutom minimerar du chansen att något går sönder eller försvinner på vägen.

Vi sköter all logistik med egna fordon och personal. Våra medarbetare är proffs på att packa förråd och vet hur man både packar säkert och yteffektivt. Inhyrd personal saknar oftast den kompetens och erfarenheten som behövs. Dessutom äger vi våra magasineringsanläggningar och kan på så sätt erbjuda mycket bättre priser än något annat magasinerinsföretag.

Med traditionella Self Storage förväntas du som kund att göra allt arbete själv. Med Pick up Storage slipper du allt bestyr. Istället kommer vi med förrådet hem till dig och hämtar dina saker, magasinerar dem och kör sedan tillbaka dem när du vill.

Vi magasinerar dina saker i våra mobila magasineringsboxar. Boxarna placeras i vår uppvärmda anläggning på Jupitervägen 8 B i Upplands Väsby. Anläggningen ligger på inhägnat område och är självklart utrustad med larm och brandskydd.

Javisst kan du det! Detta är i själva verket väldigt vanligt. Vi hämtar och levererar till valfri adress i Upplands Väsby men också i Stockholm, Norrtälje, Uppsala och Enköping.

Vi gör alltid en preliminär beräkning av din förrådsyta så vi vet hur många magasineringsboxar vi ska köra ut. Vi utgår alltid från ett normalmöblerat hem. Men vi kan också göra en närmare beräkning på dina inventarier. Hos Pick up Storage betalar du endast för de förråd dina saker faktiskt utnyttjar. 

Ja! Försäkringsskyddet skall omfatta hela värdet och skall gälla under hela magasineringsperioden. För privatpersoner räcker det oftast med hemförsäkring genom det så kallade bortaskyddet. Meddela ert försäkringsbolag att ni magasinerar hos Pick up Storage (Skraggen AB) Jupitervägen 8 B, 194 43 Upplands Väsby. Vi rekommenderar er även att teckna en objektförsäkring.

Alla våra kontrakt löper på tills du säger upp det med en månads uppsägningstid.

Javisst kan du det! Om du inte vill använda dig av vår hämtservice går det lika bra att boka ett förråd och komma till anläggningen och lämna in själv. Du behöver ha förbokat ett förråd och en tid för avlämning innan du besöker anläggningen.

Prata med
en av våra
förrådsexperter

Lämna dina uppgifter så hör en av våra magasinerings-experter i Upplands Väsby av sig.

08-128 79 000

kundsupport@pickupstorage.se

Jupitervägen 8 B

194 43 Upplands Väsby

Hittat ett bättre pris?

Under hela januari månad erbjuder vi PRISGARANTI! Garantin gäller alla våra tjänster och förrådsstorlekar. Ladda upp din offert så prismatchar vi den med 10 % rabatt.

Tack! Vi har mottagit ditt meddelande och återkommer inom kort. Bästa hälsningar Kundsupport