Hyr Lagerplats och företagsförråd
i stockholm fr 59kr/m³

Med Fullt Serviceutbud

Vi är specialiserade på möbellagring och företagsförvaring. Hyr lagerplats och företagsförråd i Stockholm hos Pick up Storage så garanterar vi er en lönsam affär och 5-stjärnig service!

Kundanpassade lagerlösningar & anläggning

Tänk om ert lager lätt kunde krympas eller växa utifrån era förutsättningar eller säsongs behov. Tänk dessutom om ni kunde få bestämma hur mycket eller lite ni vill ha hjälp med? Hos Pick up Storage kan ni just det.

Vi hjälper våra kunder att sänka sina kostnader för lager och distribution genom att erbjuda flexibla kontrakt och smart lagerhållning. Vi skräddarsyr vårt erbjudande efter era önskemål och kravspecifikation. Våra kundlösningar är anpassade för att garantera en lönsam affär. Med ett högteknologiskt lager i världsklass går det dessutom snabbt. Förutom lagerhållning och magasinering kan vi även erbjuda tilläggstjänster så som expressbud, transporter, pack och plock flytthjälp, packhjälp, monteringsarbeten mm. Vår höga servicegrad, vår lösningsorienterad attityd och vårt automatiserade lager innebär att vi kan erbjuda våra kunder både kostnadseffektiva lösningar och besparingar utan att tumma på kvalitén för er och era kunder. 

Hyr Lagerplats Och Företagsförråd I Stockholm

Pick up Storage är det självklara valet för företag som söker moderna och centrala lager och förråd inom Stockholm med närhet till både Enköping och Uppsala. Vi är en helhetsleverantör inom magasinering och lagerhållning, och erbjuder engagemang och kompetens för att hjälpa företag att växa i sin egen takt.

Våra flexibla hyreskontrakt och tillvalstjänster gör det enkelt för företag att hitta en lösning som passar deras specifika behov och krav. Oavsett om ni behöver hyra en lagerplats för kort eller lång tid, eller om ni söker ett företagsförråd för säker förvaring av era värdefulla tillgångar, så har vi lösningen för er.

Vi har delat in våra tjänster i två övergripande företagsområden för att kunna erbjuda spetskompetens och dedikerade medarbetare inom varje område. För företag som behöver hyra lagerplats i Stockholm erbjuder vi moderna och säkra lagerlokaler med högteknologisk övervakning, så att ni kan lagra era varor tryggt och säkert. Vårt team av experter inom lagerhållning kan hjälpa er att optimera era lagringsrutiner och maximera utnyttjandet av er lagerplats.

För företag som behöver hyra företagsförråd i Stockholm erbjuder vi tempererade och säkra förrådsutrymmen i olika storlekar, så att ni kan förvara era värdefulla tillgångar på ett säkert och tryggt sätt. Vårt team av dedikerade medarbetare kan hjälpa er att hitta den bästa lösningen för er och era specifika behov.

Oavsett vilken typ av lager- eller förrådsutrymme ni behöver hyra i Stockholm, så kan vi hjälpa er att hitta den perfekta lösningen. Kontakta oss idag för mer information om våra tjänster och hur vi kan hjälpa er att växa och utveckla ert företag.


Pick up Storage 

Besöksadress: Jupitervägen 8 B, 194 43 Upplands Väsby

Öppettider anläggning ( endast öppet för förbokade besök vardagar 09:00-17:00 )

Huvudkontor: Grev Turegatan 3, 114 46 Stockholm

Support & Bokning

Kundtelefon: 08-128 79 000 ( Vardagar 10:00-16:00 )

E-post support: kundsupport@pickupstorage.se

Ekonomi: ekonomi@pickupstorage.se

Tack! Vi har mottagit ditt meddelande och återkommer inom kort. Bästa hälsningar Kundsupport