Flytta billigt och säkert med Pick up Storage

& våra samarbetspartners!

Flytt från 598 kr / tim inkl RUT för 2 man + Lastbil

Flytta Billigt Och Säkert
Med Pick Up Storage & våra samarbetspartner

Flytt från 598 kr / tim inkl RUT för 2 man + Lastbil

5-stjärnig flyttservice

Våra samarbetspartners är alla noga utvalda. Alla företag har transporttillstånd, 5-stjärniga omdömen och fokuserar på service och kundnöjdhet. Vi på Pick up Storage support vet att ingen flytt är den andra lik och att alla har olika behov och önskemål. Vi ser till att matcha dig med rätt flyttfirma och prisbild.

Flytt i Stockholm till svårslaget pris

Vi utför en kostnadseffektiv flytt till svårslaget pris. Vi tar hjälp av våra samarbetspartners några av Stockholms främsta flyttföretag. Vi kan på så sätt erbjuda er den bästa och billigaste flyttlösningen. Kontakta oss så ser vi till att matcha ditt behov med rätt flyttfirma.

flytt med Fullservice

Vi hjälper dig att skydda dina ägodelar inför din flytt. Vi har ett dedikerat team genom våra samarbetspartners som står redo att hjälpa dig. Våra samarbetspartners kan både packa, emballerar och montera när du väljer att flytta genom oss. Dessutom förser dem dig med allt packmaterial inför din flytt.

Flytta och Magasinera

Behöver du magasinera i samband med din flytt? Vi hjälper dig att fylla och tömma förrådet. Anläggningen håller hög säkerhetsnivå med lås, larm, övervakning och grindar. Kort sagt den allra högsta enligt försäkringsbolagens krav.

Boka Stockholms smartaste flyttjänst

Att flytta till en ny bostad kan vara en spännande tid, men det kan också vara en av de mest stressiga upplevelserna i livet.

Varje flytt är unik och vi arbetar tillsammans med varje kund individuellt för att säkerställa att era behov och önskemål uppfylls på bästa sätt.

Oavsett om du behöver hjälp med en lokal eller internationell flytt, kan vi erbjuda skräddarsydda lösningar som passar din situation.

Vi hjälper igenom denna process och ser till att din flytt blir trygg och problemfri.

Så fungerar Pick up Storages flyttjänst i Stockholm

Vi har lång erfarenhet av flyttbranschen och har hjälpt många kunder att flytta till nya hem. Vi har samarbeten med välrenommerade partnerföretag för att erbjuda högkvalitativa tjänster som täcker alla aspekter av flytten.

Vi förmedlar kontakten och matchar ditt behov med rätt flyttföretag. Oavsett om du behöver hjälp med packning, lastning, transport eller avlastning av dina saker, kan vi erbjuda skräddarsydda lösningar för att passa dina behov.

När du kontaktar oss kan du vara säker på att du får hjälp av kvalificerade och erfarna yrkesmän som hanterar dina ägodelar med största möjliga omsorg och uppmärksamhet. Våra samarbetspartners har försäkringar som täcker alla eventualiteter, så att du kan känna dig trygg i vetskapen om att dina ägodelar är skyddade under hela flyttprocessen.

Så om du vill att din flytt ska vara smidig och stressfri, överväg att kontakta Pick up Storage. Vi är en professionell helhetsleverantör med välrenommerade flyttpartners, erfaren flyttpersonal och skräddarsydda lösningar som kan hjälpa dig att få en smidig övergång till ditt nya hem. Kontakta oss idag för att få mer information om våra tjänster och hur vi kan hjälpa dig med din flytt.

Kontrollerat

Vi ser till att alla våra flyttpartners har transporttillstånd och försäkringar för att trygga din flytt.

Bekvämt

Vi planerar och genomför din flytt så du inte behöver oroa dig för flytten.

Service

Vi hjälper dig att matcha just dina behov med rätt flyttföretag.

Pris

Vi ger dig marknadens bästa pris med Rut-avdrag utan att tumma på kvalitén. Men notera att det finns en miniminivå för att våra samarbetspartners ska kunna leverera en säker och trygg flytt till dig.

Ring oss! 08-128 79 000

Kontrollerat

Vi ser till att alla våra flyttpartners har transporttillstånd och försäkringar för att trygga din flytt.

Service

Vi hjälper dig att ta fram bästa pris och flyttföretag för att matcha just dina behov.

Pris

Vi ger dig marknadens bästa pris med Rut-avdrag utan att tumma på kvalitén. Men notera att det finns en miniminivå för att vi ska kunna leverera en säker och trygg flytt till dig.

Bekvämt

Vi planerar och genomför din flytt så du inte behöver oroa dig för flytten.

Våra samarbetspartners!

Vi har i flera år samarbetat med några av Stockholms bästa flyttfirmor för att säkerställa trygga transporter, t.ex. MEX Flyttfirma som har mer än 20 års erfarenhet i flyttbranschen”

Prata med våra
Flyttexperter

Lämna dina uppgifter så hör en av våra flyttexperter i Stockholm av sig till dig. Räkna med svar under 48 timmar.

Tack! Vi har mottagit ditt meddelande och återkommer inom kort. Bästa hälsningar Kundsupport