Om Pick up Storage

Pick up Storage är ett serviceinriktat och familjeägt företag som äger och driver lager i Stockholm. Lagerfastigheterna finns i Vallentuna och i Upplands Väsby.
 

Företaget grundades 2012 av syskonen Fagerman med visionen, att i första rum, modernisera förrådsbranschen. Hemkomna från USA hade de skapat en tydlig vision om hur man kunde förbättra förrrådsbranschen. Idén var att erbjuda en lättare och mer kundanpassad fullservicelösning, mer anpassad för dagens kunder, där tid oftast är en bristvara. Pick up Storage var ett av de första magasineringsföretagen i Sverige att erbjuda mobila förråd med on demand.

Företaget har under de senaste åren utökat sitt utbud till att även inkludera lagerhållning, distribution, budservice, godshantering 2-PL och 3-PL. 

Pick up Storage och företagets grundare har sedan starten varit i framkant med ny teknik och logistiklösningar. 2018 gjordes stora investeringar i företagets utveckling. Från att ha hyrt in sig hos andra fastighetsbolag tog man nu steget till att äga, bygga och driva sina egna lageranläggningar. År 2020 invigde man ett toppmodernt automatiserat höglager i Upplands Väsby. Snabbare hanteringen och mer effektivt utnyttjande av yta är bara några av fördelarna med det nya lagret.

Medarbetarna på Pick up Storage strävar alltid efter att förbättra och effektivisera processer, tjänster och utbud för att kunna tillmötesgå dagens och morgondagens kunder och behov. Flexibilitet, tillgänglighet och korta beslutsvägar gör Pick up Storage till en trygg samarbetspartner att både utvecklas och långsiktigt växa med. Kunderna kommer till oss på rekommendation och sedan stannar de hos oss. Vi växer genom att göra ett proffesionellt arbete och erbjuda kunderna kostnadseffektiva lösningar. Vårt mål är att vara en trygg och flexibel partner för stora som små företag. Vi är speciellt älskade av mindre till medelstora företag där personlig service och flexibilitet prioriteras högt. Hos oss får ni engagemang och kompetens medan ni växer bolaget i egen takt. Pick up Storage erbjuder därför flexibla hyreskontrakt och flertalet tillvalstjänster.

Hos oss får ni lägre lagerkostnad utan att behöva tumma på kvalitén.

Fredrik Fagerman
VD

Gustav Fagerman
Affärsutvecklare

Cecilia Philogene
Kundrelationer

Pick up Storage 

Besöksadress: Jupitervägen 8 B, 194 43 Upplands Väsby

Öppettider anläggning ( endast öppet för förbokade besök vardagar 09:00-17:00 )

Huvudkontor: Grev Turegatan 3, 114 46 Stockholm

Support & Bokning

Kundtelefon: 08-128 79 000 ( Vardagar 10:00-16:00 )

E-post support: kundsupport@pickupstorage.se

Ekonomi: ekonomi@pickupstorage.se

Tack! Vi har mottagit ditt meddelande och återkommer inom kort. Bästa hälsningar Kundsupport