Om Pick up Storage

Vi är ett familjeägt och serviceinriktat företag som värdesätter kundrelationer!

Vi, syskonen Fagerman, grundade Pick up Storage år 2012 med en vision om att modernisera förrådsbranschen. Vi ville erbjuda en enklare och mer kundanpassad fullservicelösning, anpassad för dagens kunder som ofta har ont om tid. 

Sedan 2012 har vi vuxit och utökat vårt utbud till att inkludera lagerhållning, distribution, budservice, godshantering 2-PL och 3-PL. Vi har alltid varit i framkant med ny teknik och logistiklösningar och år 2018 gjorde vi stora investeringar i vår utveckling. Idag äger och driver vi våra egna lageranläggningar i Vallentuna och Upplands Väsby, inklusive ett toppmodernt automatiserat höglager.

Men det är inte bara tekniken som står i fokus hos oss. Vi är känt för vår personliga service och flexibilitet, vilket gör oss till en trygg samarbetspartner för både stora och små företag. Hos oss får ni engagemang och kompetens medan ni växer ert företag i er egen takt. Vi erbjuder också flexibla hyreskontrakt och flera tillvalstjänster.

Våra kunder kommer till oss på rekommendation och sedan stannar de hos oss på grund av den höga kvaliteten och de kostnadseffektiva lösningarna. Speciellt mindre till medelstora företag älskar den personliga servicen och flexibiliteten som vi på Pick up Storage erbjuder.

Så om ni letar efter en pålitlig och serviceinriktad partner för ert lagerbehov, hoppas vi att Pick up Storage är det självklara valet. Med oss får ni lägre lagerkostnader utan att tumma på kvaliteten – och ni kommer att älska det!

Fredrik Fagerman
VD

Gustav Fagerman
Affärsutvecklare

Cecilia Philogene
Kundrelationer

Pick up Storage 

Besöksadress: Jupitervägen 8 B, 194 43 Upplands Väsby

Öppettider anläggning ( endast öppet för förbokade besök vardagar 09:00-17:00 )

Huvudkontor: Grev Turegatan 3, 114 46 Stockholm

Support & Bokning

Kundtelefon: 08-128 79 000 ( Vardagar 10:00-16:00 )

E-post support: kundsupport@pickupstorage.se

Ekonomi: ekonomi@pickupstorage.se

Tack! Vi har mottagit ditt meddelande och återkommer inom kort. Bästa hälsningar Kundsupport