Trygg, Pålitlig Magasinering för flyttföretag

Hyr mobila förråd när ni vill utöka ert utbud och börja ta emot magasineringskunder.

Flyttföretag

Vi erbjuder flyttbranschen en modern magasinering endast 20 minuter från city. Vi har hjälp många flyttbolag genom åren att smidigt och kostnadseffektivt magasinera bostäder, kontor, källarförråd och vindsförråd. Med Pick up Storage kan ni erbjuda magasinering till era kunder utan att behöva investera i lokaler, lagerpersonal och förrådslådor. Bli vår samarbetspartner så kan ni erbjuda era kunder en tempererad och högteknologisk förrådsanläggning i världsklass redan nästa vecka. Ni har även möjlighet att ingå i vårat register av samarbetspartner där vi fördelar inkommande flyttuppdrag. 

Vill ni veta mer? Kontakta oss idag!

Flexibelt & kostnads-effektivt

Vi skräddarsyr vårt erbjudande efter era önskemål och kravspecifikation. Våra kundlösningar är anpassade för att garantera en lönsam affär. Med ett högteknologiskt lager i världsklass går det dessutom snabbt och ni kan vara trygga med att era kunders bohag magasineras i rätt klimat. 

Pick up Storage tillhandahåller förrådsboxar i ett flertal storlekar ( 2, 3, 4, 6 och 9 kubik ) för att tillmötesgå era kunders behov, oavsett behov. Antalet förrådsboxar bestäms efter den totala yta era kunder är i behov av att hyra.

Förrådsanläggningen är modern utrustat med den senaste tekniken och värms upp med fjärrvärme. 

Anläggningen är utrustad med en förstklassiga säkerhetsanordning (  säkerhetsklass 1 ) inklusive stängsel, övervakningskameror, larm, låsanläggning och direktanslutning till larmcentral och väktare.

Till skillnad mot traditionellt Self Storage behöver ni inte springa i korridor eller upp och ner i trappor vid inlastning i förråd. Hos oss lastar ni direkt in i förråden. Till skillnad mot magasineringsföretag, som magasinerar förrådsboxarna ovanpå varandra, magasinerar vi förrådsboxarna i ett jättearkiv på enskilda lagerhyllor. Lagret går på räls och vi kan därmed öppna och stänga lagergångar. Vi kan genom denna teknik ta fram ett förråd inom loppet av ett par minutrar. Vi kan tillmötesgå stora projekt eftersom vårt rullande lager gör att vi kan lagerhålla stora volymer mer yteffektivt och skyndsamt än traditionella magasineringsföretag. 

Dagtid är anläggning bemannad och nattetid stängs våra gångar så att inga obehörig kan komma åt förrådsboxarna . Vi tar bara emot förbokade besök och kontrollerar alla våra besökare med id-handling.

Förrådslådorna ställs fram på markplan precis vid porten vid er ankomst. Ni kan snabbt och bekvämt lasta förråden. När ni är klara, stänger ni igen och sedan sköter vi lagerhållningen.

Tempererat & ventilerat

Kostnadsfri framtagning

Lätt lastat

Nära anslutning till E4:an

Parkering med direkt anslutning till förråd

Säkert & tryggt

Några av våra referenskunder

Pick up Storage 

Besöksadress: Jupitervägen 8 B, 194 43 Upplands Väsby

Öppettider anläggning ( endast öppet för förbokade besök vardagar 09:00-17:00 )

Huvudkontor: Grev Turegatan 3, 114 46 Stockholm

Support & Bokning

Kundtelefon: 08-128 79 000 ( Vardagar 10:00-16:00 )

E-post support: kundsupport@pickupstorage.se

Ekonomi: ekonomi@pickupstorage.se

Tack! Vi har mottagit ditt meddelande och återkommer inom kort. Bästa hälsningar Kundsupport