2PL (Andrapartslogistik)

2-PL passar er som vill outsourca lagret och som endast är i behov av köpa in vissa tjänster vid behov. Våra lager är centralt placerade, endast tjugo minuter ifrån Stockholm City. Lagret går på räls och vi kan därmed hantera föremål snabbt och smidigt.

2-PL Andrapartslogistik

2-PL är ett mycket kostnadseffektivt alternativ mot att äga och driva eget lager. 2-PL passar er som vill ha ett externt lager med möjlighet att köpa in enstaka tjänster vid behov. Vi hjälper både stora och små bolag med lagring av inventarier, varor, eventprodukter, mässprodukter och mycket mera.

Vi skräddarsyr vårt erbjudande efter era önskemål och kravspecifikation. Våra kundlösningar är anpassade för att garantera en lönsam affär. Med ett högteknologiskt lager i världsklass går det dessutom snabbt. 

Hos oss kan ni b.la. få hjälp med era  inleveranser, sortering, lagring, montering, orderplockning och leverans både till återförsäljare och direkt till slutkund.

Vi ser till att inkommande och utgående produkter uppdateras i ert lagersystem. Utöver det kan ni anlita oss för transporter inom Uppsala, Stockholm och Enköping. I övriga landet och världen tar vi in externa transportörer. Vår 2-PL avdelning är specialiserade på att hantera medelstora till större föremål ex möbler, mässprodukter, sportutrustning, elektronik mm. Pick up Storage erbjuder ett modernt, automatiserat lager med ett heltäckande serviceutbud. 

Nära anslutning till E4:an

Parkering i direkt anslutning till lager

Leveranser

Tempererat & ventilerat lager

Kostnadsfri framtagning

Övervakat 24/7

Öka tillväxten snabbt & enkelt

Varför är detta en smart lösning?

Som växande företag är det ofta svårt att hitta kostnadseffektiva lösningar som tillåter verksamheten att växa. När ni samarbetar med oss slipper ni det problemet. Bredda verksamheten och öka er omsättning utan att tappa greppet om er kärnverksamhet. 

Ingen startkostnad, kapitalbehov eller dyra investeringar 

Ingen startavgift

Ökad omsättning

Inget kapitalbehov

vi levererar och lagrar åt bl. a.

Pick up Storage 

Besöksadress: Jupitervägen 8 B, 194 43 Upplands Väsby

Öppettider anläggning ( endast öppet för förbokade besök vardagar 09:00-17:00 )

Huvudkontor: Grev Turegatan 3, 114 46 Stockholm

Support & Bokning

Kundtelefon: 08-128 79 000 ( Vardagar 10:00-16:00 )

E-post support: kundsupport@pickupstorage.se

Ekonomi: ekonomi@pickupstorage.se

Tack! Vi har mottagit ditt meddelande och återkommer inom kort. Bästa hälsningar Kundsupport