Trygga, Pålitliga
företagsförråd
Fr. 59 kr / m³

Hyr trygga och pålitliga förråd med fullservice när ni behöver skapa mer utrymme på kontoret, eller när ni ska renovera eller byta kontorslokaler. Våra mobila förråd levereras till valfri företagsadress på våra specialanpassade lastbilar. Självklart ser vi till att lasta och  transportsäkra förråden innan vi fraktar dem till vår förrådsanläggning.

Se videon - så här går det till

Företagsförråd med fullservice

Pick up Storage erbjuder en heltäckande magasinering för företag och bostadsrättsföreningar i Stockholm med flyttservice och packhjälp. Vi tar med oss mobila förråd ut till er och transporterar dem sedan till våra tempererade och högteknologiska förrådsanläggningar.

Våra mobila förråd levereras till er företagsadress på våra specialanpassade lastbilar. Våra medarbetare lastar direkt in i förråden. Ingen risk att något kommer bort. Processen går snabbt och hanteringstiden halveras genom att vi tar med oss förråden ut till er.

Planera och genomför er kontorsflytt och magasinering med Pick up Storage så garanterar vi en säker och effektiv företagsflytt och magasinering.

Flexibelt & kostnads-effektivt

Det är lika enkelt som det låter! Vi skräddarsyr vårt erbjudande efter era önskemål och kravspecifikation. Våra kundlösningar är anpassade för att garantera en lönsam affär. Med ett högteknologiskt lager i världsklass och specialbyggda förrådsbilar går det dessutom snabbt. Förutom magasinering för företag i Stockholm och flyttservice kan vi även erbjuda tilläggstjänster såsom packhjälp, monteringsarbeten mm.

Pick up Storage 

Besöksadress: Jupitervägen 8 B, 194 43 Upplands Väsby

Öppettider anläggning ( endast öppet för förbokade besök vardagar 09:00-17:00 )

Support & Bokning

Kundtelefon: 08-128 79 000 ( Vardagar 10:00-16:00 )

E-post support: kundsupport@pickupstorage.se

Ekonomi: ekonomi@pickupstorage.se

Tack! Vi har mottagit ditt meddelande och återkommer inom kort. Bästa hälsningar Kundsupport