Trygg, kostnadseffektiv
evakuering och Magasinering
med fullservice

Pick up Storage erbjuder en trygg och kostnadseffektiv evakuering och magasinering för bostadsrättsföreningar, hyresrätter och fastighetsbolag i Stockholm. Hyr våra mobila förråd med flytthjälp när ni ska evakuera och tömma fastigheter, källarförråd eller vindsförråd. Våra mobila förråd levereras till valfri adress på våra specialanpassade lastbilar. Självklart lastar och transportsäkrar vi förråden innan de fraktas till förrådsanläggningen.

Se informationsvideon

Evakuering Och Magasinering Med Fullservice i Stockholm

Letar ni efter en bekväm och kostnadseffektiv magasinering för bostadsrättsföreningar, fastighetsbolag eller byggföretag i Stockholm? Då har ni kommit rätt. Med Pick up Storage får ni en heltäckande magasineringsstjänst som både är säker, kostnadseffektiv och bekväm när ni ska evakuera och magasinera.

Vi har hjälpt många fastighetsbolag, byggföretag, bostadsrättsföreningar i Stockholm att smidigt och kostnadseffektivt tömma, evakuera och magasinera bostäder, källarförråd och vindsförråd.

Vi erbjuder en unik och smidig lösning där förråden levereras direkt till er på valfri adress på specialanpassade lastbilar. Vid större arbeten levereras förråden direkt på en trailer. Våra medarbetare lastar in alla föremål  i förråden som står uppställda på våra bilar.

Sedan transportsäkras förråden innan de körs iväg till lageranläggningen.

Ingen risk att något kommer bort eller blandas ihop med övriga förråd eller lägenhetsinnehavare.

Processen går snabbt och hanteringstiden halveras genom att vi tar med oss förråden ut till er.

Vi kan tillmötesgå stora projekt eftersom processen är mycket effektiv i jämförelse med en vanlig flytt och magasinering och vårt specialutformade lager gör att vi kan lagerhålla stora mängder mer yteffektivt och skyndsamt än traditionellt magasineringsföretag. 

Planera och genomför er flytt och magasinering med Pick up Storage så garanterar vi en säker och effektiv process.

Anläggningen

Vi förstår vikten av att skydda hyresgästernas och bostadsinnehavarnas ägodelar och har därför investerat i den senaste teknologin för att säkerställa högsta möjliga säkerhetsnivå. Vår anläggning är utrustad med övervakningskameror, intrångslarm och koder för att säkerställa att bara behöriga personer har tillträde till lagringsutrymmet.

Anläggningen är inte bara säker, den är också högteknologisk och flexibel. 

Vi erbjuder en rad olika storlekar på lagringsutrymmen, så att ni kan hitta den perfekta storleken för era behov. 

Vår anläggning är också utrustad med den senaste teknologin för att säkerställa att era hyresgäster och bostadsinnehavares ägodelar förvaras på ett yteffektivt och säkert sätt.

Vi vet att era behov kan förändras under tid, och därför erbjuder vi en flexibel lösning som gör att ni kan öka eller minska storleken på lagringsutrymme när som helst. 

Dessutom kan era hyresgäster och bostadsinnehavare enkelt komma åt sina ägodelar när det passar dem, eftersom vi har  tillgängliga personal som kan hjälpa dem på plats.

Oavsett om ni behöver magasinera möbler, dokument eller andra värdefulla ägodelar, kan ni lita på vår högteknologiska och flexibla lagringsanläggning för att erbjuda den bästa säkerheten och skyddet för era ägodelar. Vi ser fram emot att hjälpa er med era lagringsbehov.

 

Flexibelt & kostnads-effektivt

Vi skräddarsyr vårt evakuering och magasineringserbjudande efter era önskemål och kravspecifikation. Våra kundlösningar är anpassade för att garantera en lönsam affär. Med ett högteknologiskt lager i världsklass och specialbyggda förrådsbilar går hanteringen dessutom snabbt.  Förutom magasinering och flyttservice kan vi även erbjuda tilläggstjänster så som packhjälp, monteringsarbeten mm

Pick up Storage 

Besöksadress: Jupitervägen 8 B, 194 43 Upplands Väsby

Öppettider anläggning ( endast öppet för förbokade besök vardagar 09:00-17:00 )

Huvudkontor: Grev Turegatan 3, 114 46 Stockholm

Support & Bokning

Kundtelefon: 08-128 79 000 ( Vardagar 10:00-16:00 )

E-post support: kundsupport@pickupstorage.se

Ekonomi: ekonomi@pickupstorage.se

Tack! Vi har mottagit ditt meddelande och återkommer inom kort. Bästa hälsningar Kundsupport