Prata med en förrådsexpert 08-128 79 000 alla vardagar 10:00 - 16:00

Våra förrådsanläggningar

Have a sneak peek

inuti en av våra magasineringsanläggningar

Framtidens Self-Storage med
5-stjärnig service

Vi startade Pick up Storage 2015 med en bestämd inställning att modernisera förrådsbranschen och förbättra serviceupplevelsen.

2020 slog vi upp portarna till en helt ny ny hightech anläggning i Upplands Väsby. Den första av sitt slag.

Föreställ dig att du har tillgång till ditt förråd. Men på ett litet annorlunda sätt.  

Hur skiljer sig Pick up Storage från Self Storage?

Precis som i en Self Storage-anläggning förvarar du dina saker i ett eget förråd ( förrådsbox ). Förrådsboxarna i våra anläggningar är mobila ( flyttbara ) och lagras i en stor high tech-anläggning. Du kan även magasinera enstaka föremål på pall om du inte vill hyra ett helt förråd. Du får i princip samma tillgänglighet som ett Self Storage men med mycket mera service och avsevärt lättare hantering. Du slipper exempelvis långa korridorer, trappor och hissar. Våra lagermedarbetare är alltid redo att hjälpa dig helt kostnadsfritt under arbetstid.

Hur skiljer sig Pick up Storage från vanlig magasinering?

Tillskillnad från en vanlig magasineringsfirma eller andra on demand-tjänster har du tillgång till dina saker inom ett par minuter. Dina saker ställs fram lättillgängligt på markplan vid ditt besök eller kan levereras ända fram till din dörr. Kommer du ut till anläggningen själv kan du köra direkt fram till ditt förråd.

Vi tar fram ditt förråd snabbt och helt kostnadsfritt. Du behöver inte förboka ditt besök veckor i förväg eller betala en dyr framtagningsavgift för detta. Vi bjuder på kaffe istället!

Värt att tillägga är att vi genom vår high tech-anläggning minskar på potentiella skador som kan uppstå när förråden flyttas omkring.  I en vanlig magasineringsanläggning behöver du flytta på förrådsboxarna som står under framför och över den förrådsbox du vill ta fram. Många lyft innebär en hög risk att föremålen inuti förrådsboxen skadas. Hos Pick up Storage har varje förrådsbox en fast plats. Lagersystemet går på räls och vi öppnar istället upp en gång för att ta fram din förrådsbox. Enklare än så kan det inte bli!

 

Anläggningarna är uppvärmda, ventilerade och säkrade med kameror, larm och grindar.

Välkommen ut till oss

Tryggt, smidigt och pålitligt

Certifiering & Försäkring

Tack! Vi har mottagit ditt meddelande och återkommer inom kort. Bästa hälsningar Kundsupport