Prata med en förrådsexpert 08-128 79 000 alla vardagar 10:00 - 16:00

Välkommen till Sveriges modernaste förrådsanläggning

Framtidens Self-Storage med
5-stjärnig service

med över 1000-tals nöjda kunder

magasinera i Sveriges modernaste förrådsanläggning.

Förvara dina saker tryggt och säkert i en av våra moderna, övervakade och tempererade anläggningar. Endast du och Pickupstorages medarbetare har tillgång till förrådet.

Anläggningen är den första av sitt slag i Norden. Det är ett automatiserat höglager som drivs på räls.

Dagtid är anläggning bemannad och styrs av våra lagermedarbetare. Nattetid är lagret och lagergångarna stängda för passage.

Anläggningen har en förstklassiga säkerhetsanordningar, inklusive stängsel, övervakningskameror, larm och låsanläggning. 

Förrådsanläggningen är uppvärmd med fjärrvärme och håller en temperatur på minst 18 grader året runt.

Nu kan vi vinka ”Hej då” till gamla sättet att magasinera. Nu förenar vi fördelarna med Self Storage och Pick up & Delivery.

Säkra förråd nära dig.

Vi gör det som ingen annan gör när vi tar med oss förråden ut till dig på våra specialbyggda lastbilar. Oavsett var du bor i Stockholm, Uppsala eller Enköping är vi alltid nära dig – Vi levererar bokstavligt talat förrådet hem till dig, när det passar dig!

Lika enkelt som du bokar din förrådsleverans online kan du boka din retur. Vi gör det även möjligt för dig att besöka vår anläggning på en förbokad tid.  

Förråd för alla dina behov.

Med över 8000 kvm i förrådsyta är chansen stor att vi har ett förråd som passar just dig och dina förvaringsbehov. Hyr en eller flera av våra förrådsboxar. Förrådsboxarna finns i flera storlekar för att tillmötesgå ditt behov, oavsett behov.

Dessutom betalar du endast för de förrådsboxar du faktiskt nyttjar istället för att behöva hyra ett alldeles för stort förråd med outnyttjad yta.

Välj de saker du ska förvara eller ange ditt hem i kvadratmeter så gör vi en preliminär förhandsberäkning på ditt förrådsbehov.

VÅRA KUNDER GER OSS TOPPBETYG

Genomsnittsbetyg 4,8 / 5

Betyg från våra kunder 2014-2022

Renlighet
97%
Säkert
100%
Service
98%
Tillgänglighet
86%
Läge
78%
Prisvärt
100%
Rapporterade skador
Rapporterade skador 0.3%

Vi erbjuder även

Smidig betalning

Betala hyran mot faktura via Fortnox Finans eller registrera dina betalningsuppgifter på GoCardless så dras hyran automatiskt varje månad från ditt konto. Välj den betalningslösning som passar dig bäst.

Hur fungerar det?

Här svarar vi på våra kunders vanligaste frågor

Pick up Storage är en smart och smidig helhetslösning när du behöver hyra ett förråd. Vi förvarar och hämtar allt du behöver. Med ett knapptryck bokar du ett förråd. Förrådet kör vi sedan hem till dig och hämtar det du vill förvara. Därefter transporterar vi tillbaka förrådet till vår säkra och uppvärmda förrådsanläggning. Lika enkelt beställer du sedan hem hela ditt förråd eller de prylar du önskar. 

Med traditionella Self Storage förväntas du som kund att göra allt arbete själv. Med Pick up Storage slipper du allt bestyr. Istället kommer vi med förrådet hem till dig och hämtar dina saker, förvarar dem och kör sedan tillbaka dem när du vill.

Vid första anblick är vi alla ganska lika. Men den stora skillnaden är att vi bokstavligt talat tar med oss förrådet hem till dig. På så sätt halverar vi både hanteringstiden och gör hämtningen ännu säkrare. Hur då kanske du undrar. Jo eftersom vi endast behöver packa ditt förråd en gång hemma hos dig. Vanliga flyttföretag eller magasineringsföretag med hämtservice packar först in i lastbilen för att sedan packa in dina föremål i förrådet på förrådsanläggningen. Det är en kostnad du slipper ta. Dessutom minimerar du chansen att något går sönder eller försvinner på vägen.

Vi sköter all logistik med egna fordon och egen personal. Våra medarbetare är proffs på att packa förråd och vet hur man både packar säkert och yteffektivt. Inhyrd personal saknar oftast den kompetens och erfarenheten som behövs. Dessutom äger vi våra förvaringsanläggningar och kan på så sätt erbjuda mycket bättre priser än något annat magasinerinsföretag.

Vi förvarar dina saker i våra mobila magasineringsboxar. Boxarna placeras i vår uppvärmda anläggning ca 20 minuter utanför stan. Anläggningen ligger på inhägnat område och är självklart utrustad med larm och brandskydd.

Ja givetvis om vi orsakat skadan. Pick up Storage innehar en transportöransvarsförsäkring. Skulle därför något skadas eller förstöras under inflytt ersätter vi med antigen reparation eller kompenserar till föremålets marknadsvärde. För att kunna få full kompensation måste föremålet vara transportskyddat/emballerat av Pick up Storage. Vill du veta mer hänvisar vi till Bohag 2010, branschens allmänna flyttbestämmelser för konsumenter. Mindre repor eller ytskador kompenseras inte. Vi rekommenderar  även att teckna en objektförsäkring genom ditt försäkringsbolag, speciellt om du har föremål du är lite extra rädd om. 

När du magasinerar dina saker hos oss räcker det oftast med din hemförsäkrings så kallade bortaskydd. För att veta vad som gäller för just dig kontakta ditt försäkringsbolag.

Vi gör alltid en preliminär beräkning av din förrådsyta så vi vet hur många magasineringsboxar vi ska köra ut. Vi beräknar din preliminära förrådsyta genom att ta din boarea x 0,4. Då får vi en ungefärlig förrådsyta beräknat på ett normal möblerat hem. Men vi kan också göra en närmare beräkning på dina inventarier. Hos Pick up Storage betalar du endast för de förråd dina saker faktiskt utnyttjar. 

Ja du har tillgång till ditt förråd på en förbokad tid. Du kan antingen välja att få förrådet hemlevererat eller komma direkt till vår förrådsanläggning och hämta själv. För leverans debiterar vi 899 kr / bil och 349 kr / tim för 1 man på plats hos dig. Platsbesök är kostnadsfria i två timmar.

Det går alldeles utmärkt så länge adressen ligger inom Stockholms län eller Uppsala län. För övriga destinationer ber vi dig kontakta kundsupport för att se om vi kan leverera till just din adress. 

För att kunna ta del av vår långtidsrabatt behöver du registrera dig och betala för en viss förutbestämd hyresperiod. Men i alla andra fall är kontraktet löpande med en uppsägningstid på 30 dagar.

VÅRT TEAm

Handplockade

Sedan starten 2015 har vi investerat i att bygga ett starkt, glatt och serviceinriktat team av lagringsproffs och expressarbetare. Vi har noggrant utvärderat dem och de är alla engagerade och noggranna förråds och flytt proffs!

UPPSKATTADE

Våra medarbetare arbetar under schysta löner och arbetsförhållanden. De är försäkrade genom Fora och får Ob-lön på kvällar och helger.

Pålitliga & serviceinriktade

Vi utbildar vårt team internt och fokuserar mycket på kundupplevelsen och säkerhet. Vårt team gör sitt yttersta för att hanterar dina föremål med största omsorg. De saker du älskar är trygga hos oss.

Certifiering & Försäkring