Ett mobilt Self-Storage

Upptäck ett mobilt Self-Storage. Vi tar med oss förrådet hem till dig. Prisvänligt, smidigt och lättillgängligt. 

1000-tals nöjda kunder

Hyr ett mobilt förråd

Hyr ett mobilt Self-Storage förråd – det lönar sig. Du slipper strul, svett och tårar. Med vår lastbilslösning tar vi med oss förrådet hem till dig.  

Flexibelt Self Storage

Vi tar bara betalt för de förråd du använder. Förvara allt från en kastrull till ett helt hem. Välj din egen hyresperiod och slipp långa, knepiga hyreskontrakt. Trettio dagars uppsägningstid är allt vi begär.

Hämtning hos dig

Vi tar med oss förrådet hem till dig. Självklart hjälper vi dig att fylla och tömma förrådet på ett tryggt och säkert sätt.

Full service av proffs

Om tiden är knapp eller orken tryder då hjälper vi dig med packning, emballering och allt annat flyttrelaterat.

Modern & Säker anläggning

Vår anläggning är en av Sveriges modernaste. Vi värmer upp den med fjärrvärme och håller säkerhetsnivå ett dvs den allra högsta enligt försäkringsbolagen. Endast du och Pick up Storages medarbetare har tillgång till förrådet.

“Upplev ett smidigt Self Storage!”

Smidig & säker betalning

Betala din förrådshyra mot faktura  eller registrera dina betalningsuppgifter på GoCardless så dras hyran automatiskt varje månad. Betala alla våra tillvalstjänster med Swish, Kort eller Klarna. Välj den betalningslösning som passar dig bäst.

Nöjda kunder

“Tre st grymma killar kom och hämtade vårt bohag och körde iväg till storage i väntan på att vi får tillträde till vårt nästa boende. Snabbt, effektivt och smidigt. Vi upplevde att de var varsamma om våra saker och packade in och emballerade där det behövdes. Grymt!”

Emelie M

Nöjda kunder

“Pick Up Storage har än en gång hämtat och förvarat möbler för mig vid en flytt. Det fungerar alltid så bra! Killarna är punktliga, trevliga och rädda om mina saker. En toppenfirma som jag anlitat flera gånger – och kommer att anlita igen!”

Anna D

“En fantastiskt bra och smidig lösning när man har platsbrist hemma. Rekommenderas varmt!”

Leo N

Betyg från våra kunder 2012-2022

Säkert
100%
Renlighet
97%
Service
98%
Tillgänglighet
86%
Läge
78%
Prisvärt
100%
Rapporterade skador
Rapporterade skador 0.3%

Vi besvarar dina frågor

Här har vi sammanställt de vanliga frågorna. Hittar ni inte svar på er fråga är ni välkomna att ringa oss på 08-128 79 000 eller fyll i vårt formulär längre nere på sidan! Du hittar även svar på fler frågor under vår sida  ” Vanliga frågor “.

?

Pick up Storage är en smart och smidig Self Storage-lösning när du behöver hyra ett förråd. Vi förvarar och hämtar allt du behöver. Med ett knapptryck bokar du ett förråd. Förrådet kör vi sedan hem till dig och hämtar det du vill förvara. Därefter transporterar vi tillbaka förrådet till vår säkra och uppvärmda Self Storage-anläggning. Lika enkelt beställer du sedan hemleverans av ditt förråd.

Med traditionella Self Storage förväntas du som kund att göra allt arbete själv. Med Pick up Storage slipper du allt bestyr. Istället kommer vi med förrådet hem till dig och hämtar dina saker och förvarar dem. Du har därefter möjlighet att beställa hem ditt förråd igen eller komma till vår anläggning själv och hämta ur förrådet. Det är helt upp till dig.

Vi förvarar dina saker i våra mobila self storageboxar. Boxarna placeras i vår uppvärmda anläggning på Jupitervägen 8 B i Upplands Väsby. Anläggningen ligger på inhägnat område och är självklart utrustad med larm och brandskydd.

Javisst kan du det! Detta är i själva verket väldigt vanligt. Vi hämtar och levererar till valfri adress i Stockholm, Norrtälje, Uppsala och Enköping.

Vi gör alltid en preliminär beräkning av din förrådsyta så vi vet hur många magasineringsboxar vi ska köra ut. Vi gör alltid en beräkning på ett normalt möblerat hem. Men vi kan också göra en närmare beräkning på dina inventarier. Hos Pick up Storage betalar du endast för de förråd dina saker faktiskt utnyttjar. 

Ja! Försäkringsskyddet skall omfatta hela värdet och skall gälla under hela förvaringsperioden. För privatpersoner räcker det oftast med hemförsäkring genom det så kallade bortaskyddet. Meddela ert försäkringsbolag att ni förvarar hos Pick up Storage (Skraggen AB) Jupitervägen 8 B, 194 43 Upplands Väsby. Vi rekommenderar er även att teckna en objektsförsäkring.

Alla våra kontrakt löper på tills du säger upp det med en månads uppsägningstid.

Ja, det kan du. Du har möjlighet att besöka förrådsanläggningen alla helgfria veckodagar från kl 09:00 till kl 16:00. Anläggningen stänger kl 17:00. Ditt besök ska vara förbokat. Men det räcker oftast med att du hör av dig ett par timmar i förväg. Notera dock att vi endast kan erbjuda besökstid om det finns en ledig besökstid. Vi kan bara ha två besökare samtidigt hos oss. Men det är väldigt sällan vi inte har en ledig tid. Är det viktigt så rekommenderar vi dig att boka besöket i god tid.

Prata med
en av våra
förrådsexperter

Lämna dina uppgifter så hör en av våra förrådsexperter av sig.

Tack! Vi har mottagit ditt meddelande och återkommer inom kort. Bästa hälsningar Kundsupport