Prata med en förrådsexpert 08-128 79 000

 

 

 

JOBBA HOS PICK UP STORAGE

 

 

Pick up Storages är ett innovativt och nytt serviceföretag som erbjuder förvaring med gratis upphämtning. Vi sätter kundens upplevelse i fokus vilket innebär att vi alltid strävar efter att leverera hög service på utsatt tid. Våra medarbetare har samtliga en nyckelroll i denna process och utgör vår främsta styrka.

Vi är alltid på jakt efter sociala och serviceinriktade personer med glimten i ögat. Är du driven, ansvarsfull och har ett bra sinne för ordning och reda då är du välkommen med din ansökan. Vi är i en stark tillväxtfas och söker nya medarbetare. Hos oss ges alla möjligheter att växa inom företaget. Skicka in din spontanansökan och berätta för oss vad du kan göra för Pick up Storage.

Ansökningarna skickas till employers@pickupstorage.se

Kontaktperson: Fredrik Fagerman Tel 076-320 00 11

 

LEDIGA TJÄNSTER

Vill du vara Pick up Storages ansikte utåt?

Just nu söker vi dig som vill vara ansiktet utåt och vara en del av vårt härliga gäng. I arbetsuppgifterna ingår att hämta upp och återleverera våra Kunders förvarade objekt i våra lätta lastbilar i Stockholmsområdet. Vi sätter stor vikt vid social kompetens, noggrannhet och servicekänsla. Tjänsten innebär tunga lyft så du bör vara i god fysisk kondition. Du bör ha B-körkort och körvana från större fordon. Stor merit om du även har truckkörkort, men inget krav. Allra viktigast är din grymma personlighet. Vi tror att du studerar på högskolenivå och vill ha ett flexibelt extra/deltidsjobb. Du kan arbeta vardagar, kvällar och helger vid behov.

Detta är ett roligt och utmanade arbete för dig som gillar att ge god service och röra på sig. Skicka in din ansökan till employers@pickupstorage.se

Tack! Vi har mottagit ditt meddelande och återkommer inom kort. Bästa hälsningar Kundsupport

vi firar in
2021

genom att ge alla nya kunder
10 % rabatt på hämtkostnaden och ett förråd för 1 kr första månaden

Oavsett storlek och tidsplan!

Gäller endast online-bokningar 29 dec –  8 jan 2021 midnatt. Inflytt kan ske vid ett senare tillfälle. 

Ange kod: förstistan

när du bokar förråd online. Se våra alternativ här.