kundsupport@pickupstorage.se

Ring 08 -128 79 000

Vardagar 10:00-16:00

Hyr ett förråd i Enköping. Vi gör det enkelt!

Upptäck ett smidigt sätt att hyra förråd i Enköping. Vi tar med oss förrådet hem till dig. Alltid prisvänligt, smidigt och lättillgängligt.

1000-tals nöjda kunder

Hyr ett förråd

Hyr ett mobilt förråd hos Pick up Storage. Hos oss förvarar du i Nordens modernaste förrådsanläggning. Dessutom kan du boka hemleverans av ditt förråd när du vill. Vi kör bokstavligt talat förrådet hem till dig.

Flexibla förråd

Vi tar bara betalt för de förråd du använder. Hos oss kan du därför förvara allt från en kastrull till hela ditt hem. Du väljer din egna hyresperiod och slipper på det sättet långa, knepiga hyreskontrakt. Trettio dagars uppsägningstid är allt vi begär.

Hämtning i Enköping

Vi tar med oss förrådet hem till dig och självklart hjälper vi dig att fylla och tömma förrådet på ett tryggt och säkert sätt.

Full service av proffs

Om tiden är knapp eller orken tryder så hjälper vi dig med packning, emballering och allt annat som är flyttrelaterat.

Moderna förråd

Anläggningen är Nordens modernaste förrådsanläggning. Vi värmer upp den med fjärrvärme och håller säkerhetsnivå ett. Kort sagt den allra högsta enligt försäkringsbolagens alla krav. Givetvis är det endast du och Pick up Storages medarbetare som har tillgång till förrådet.

“Upplev ett helt nytt sätt att förvara!”

Smidig & säker betalning

Betala din hyra mot faktura eller registrera dina betalningsuppgifter på GoCardless så dras hyran automatiskt varje månad. Betala alla våra tillvalstjänster med Swish, Kort eller Klarna. Välj den betalningslösning som passar dig bäst.

Nöjda kunder

“Tre st grymma killar kom och hämtade vårt bohag och körde iväg till storage i väntan på att vi får tillträde till vårt nästa boende. Snabbt, effektivt och smidigt. Vi upplevde att de var varsamma om våra saker och packade in och emballerade där det behövdes. Grymt!”

Emelie M

Nöjda kunder

“Pick Up Storage har än en gång hämtat och förvarat möbler för mig vid en flytt. Det fungerar alltid så bra! Killarna är punktliga, trevliga och rädda om mina saker. En toppenfirma som jag anlitat flera gånger – och kommer att anlita igen!”

Anna D

“En fantastiskt bra och smidig lösning när man har platsbrist hemma. Rekommenderas varmt!”

Leo N

Betyg från våra förrådskunder 2012-2022

Säkert
100%
Renlighet
97%
Service
98%
Tillgänglighet
86%
Läge
78%
Prisvärt
100%
Rapporterade skador
Rapporterade skador 0.3%

Vi besvarar dina frågor

Här har vi sammanställt de vanliga frågorna. Hittar ni inte svar på er fråga är ni välkomna att ringa oss på 08-128 79 000 eller fyll i vårt formulär längre nere på sidan! Du hittar även svar på fler frågor under vår sida  ” Vanliga frågor “.

?

Pick up Storage är en smart och smidig helhetslösning när du behöver hyra ett förråd i Enköping. Vi förvarar och hämtar allt du behöver. Med ett knapptryck bokar du ett förråd. Förrådet kör vi sedan hem till dig och hämtar det du vill förvara. Därefter transporterar vi tillbaka förrådet till vår säkra och uppvärmda förrådsanläggning. Lika enkelt beställer du sedan hemleverans av ditt förråd.

Vid första anblick är vi alla ganska lika. Men den stora skillnaden är att vi bokstavligt talat tar med oss förrådet hem till dig. På så sätt halverar vi både hanteringstiden och gör hämtningen ännu säkrare. Hur då kanske du undrar. Jo eftersom vi endast behöver packa ditt förråd en gång hemma hos dig. Vanliga flyttföretag eller förrådsföretag med hämtservice packar först in i lastbilen för att sedan packa in dina föremål i förrådet på förrådsanläggningen. Det är en kostnad du slipper ta. Dessutom minimerar du chansen att något går sönder eller försvinner på vägen.

Vi sköter all logistik med egna fordon och personal. Våra medarbetare är proffs på att packa förråd och vet hur man både packar säkert och yteffektivt. Inhyrd personal saknar oftast den kompetens och erfarenheten som behövs. Dessutom äger vi våra förrådsanläggningar och kan på så sätt erbjuda mycket bättre priser än något annat förrådsföretag.

Med traditionella Self Storage förväntas du som kund att göra allt arbete själv. Med Pick up Storage slipper du allt bestyr. Istället kommer vi med förrådet hem till dig och hämtar dina saker, förvarar dem och kör sedan tillbaka dem när du vill.

Vi förvarar dina saker i våra mobila förrådsboxar. Boxarna placeras i vår uppvärmda anläggning ca 30 minuter utanför stan. Anläggningen ligger på inhägnat område och är självklart utrustad med larm och brandskydd.

Javisst kan du det! Detta är i själva verket väldigt vanligt. Vi hämtar och levererar till valfri adress i Enköping, Stockholm, Norrtälje och Uppsala.

Vi gör alltid en preliminär beräkning av din förrådsyta så vi vet hur många förrådsboxar vi ska köra ut. Vi utgår alltid från ett normalmöblerat hem. Men vi kan också göra en närmare beräkning på dina inventarier. Hos Pick up Storage betalar du endast för de förråd dina saker faktiskt utnyttjar. 

Ja! Försäkringsskyddet skall omfatta hela värdet och skall gälla under hela hyresperioden. För privatpersoner räcker det oftast med hemförsäkring genom det så kallade bortaskyddet. Meddela ert försäkringsbolag att ni hyr ett förråd hos Pick up Storage (Skraggen AB) Jupitervägen 8 B, 194 43 Upplands Väsby. Vi rekommenderar er även att teckna en objektförsäkring.

Alla våra kontrakt löper på tills du säger upp det med 30-dagars uppsägningstid.

Prata med
en av våra
förrådsexperter

Lämna dina uppgifter så hör en av våra förrådsexperter av sig.

08-128 79 000

kundsupport@pickupstorage.se

Jupitervägen 8 B

194 43 Upplands Väsby

Hittat ett bättre pris?

Under hela novembermånad erbjuder vi PRISGARANTI! Garantin gäller alla våra tjänster och förrådsstorlekar. Ladda upp din offert så prismatchar vi med 10 % rabatt.

Tack! Vi har mottagit ditt meddelande och återkommer inom kort. Bästa hälsningar Kundsupport