Trygg, Pålitlig Företagsförvaring

Optimera din verksamhet och hyr enskilda förråd, lagerhyllor eller pallplatser till kontorsmöblerna, produkterna, uteserveringen rekvisitan eller arkivmaterialet.

Pick up Storage erbjuder centralt och säkra förråd endast tjugo minuter ifrån Stockholm City. Här kan ni hyra pallplats, lagerhyllor eller några av våra mobila förråd. Vi har möjlighet att sköta alla in – och utleverans så att ni kan fokusera på er kärnverksamhet. Vi hämtar, förvarar och återlevererar era saker till och från ert kontor.

0 %
Beläggningsgrad nov 2020
0 %
Nöjda kunder
Erik Pändel
Erik Pändel
Scandic hotell Hay market
Read More
Snabba, trevliga, och hjälpsamma.
Raiana Chowdhury
Raiana Chowdhury
Read More
Fantastiskt trevlig personal och mycket god service, punktliga och professionella.
Pontus Svensson
Pontus Svensson
Read More
Snabb och effektiv service, både vid beställning och upphämtning av lådor.
Seila
Seila
Restaurangchef
Read More
En suverän tjänst som underlättar och sparar otroligt mycket tid. Proffesionellt och trevligt bemötande av personalen. Vi på Ai Ramen Klara är mycket nöjda.
Previous
Next

Förråd med hämt - och - budservice

Varför är detta en smart lösning? Vi löser era platsproblem på ett smidigt och säkert sätt. Vi erbjuder en heltäckande lösning som omfattar allt ifrån korttids – till långtidslagring. Vår höga servicegrad innebär att vi kan minimera arbetet för våra kunder. Ni kan med kort varsel öka eller minska storleken på ert förråd utifrån ert företags behov utan ansträngning. Vi kan sköta alla era in-och utleveranser och tillhandahåller kompetent lagerpersonal. Med Pick up Storage behöver ni aldrig besöka ert förråd. Vi ombesörjer transport i egna bilar och hämtar upp och återlevererar era saker vid bestämda tidsintervall eller på er begäran. Bokar ni vår arkiveringstjänst erbjuder vi alltid kostnadsfri upphämtning inom Stockholm.

Hyr förråd

Anläggningen är speciellt framtagen för företag som behöver förvara sina inventarier, kontorsföremål, mässprodukter, visningsexemplar etc. Här kan ni välja mellan att förvara på pall, i våra mobila ( flyttbara ) förråd eller på hyllplats. Ni kan hyra allt från ett till flera förråd, pallar eller lagerhyllor med hämtservice och budservice  som tillval. Vi förvarar era varor, möbler eller inventarier i en säker, uppvärmd och bekväm miljö nära Stockholm och Uppsala. Hos oss får ni ett uppvärmt och fullt utrustat lager eller förrådsutrymme.  Ni kan när som helst ringa och hyra förråd efter behov. Vi fakturerar er en fast kostnad efter önskat utrymme. Förråden är tempererade och finns på inhägnat och övervakat område. I våra säkra och moderna lokaler står era saker skyddade från brand, fukt, översvämningar och inbrott.

Hyr förråd för olika behov

Många använder våra tjänster och förråd vid exempelvis byte av kontor, där det finns ett behov av mellanlagring. Vi är även ett populärt val för mindre företag som söker ett externt lager och för restauranger som behöver övervintra uteserveringen. Våra förråd och lager är specialanpassat att passa möbler, rekvisita, vitvaror och allt som får plats på pall mm.

Hur går det till?

Ni har möjlighet att komma och lämna hos oss själva eller boka vår bud/transporttjänst. Ni får då era saker upphämtade direkt hos er. Vi har möjlighet att ta fram ert förråd, pall eller produkt. Ni kan hämta själv eller låta oss leverera ut det direkt till ert kontor eller till er kund. Väljer ni själva att besöka lagret får ni bekväm, säker och tidsbesparande lastning och lossning. Ditt mobila förråd eller pall ställs lättillgängligt på markplan vid ert besök. Ni kan bokstavligen köra direkt in till ert förråd. Ni kan komma alla vardagar under våra kontorstider. Allt ni behöver göra är att föranmäla ert besök så sköter vi resten. Lagret är bemannat, vilket för dig som kund innebär en möjlighet att få hjälp med godsmottagning, transporter och försändelser.

Prisexempel ( exkl. moms )

Magasinera på pall

Europall: fr. 69 kr / mån

Enskilt förråd

4 kubik: 496 kr / mån

9 kubik 1099 kr / mån

Vid större volymer erbjuder vi skräddarsydda priser

Hyr lagerhylla

Vänligen kontakta en säljare

Intresserad av arkivering?

Upptäck vår arkiveringstjänst

Några av våra referenskunder

Kundanpassade lösningar & moderna förråd

Vi skräddarsyr vårt erbjudande efter era önskemål och kravspecifikation. Våra kundlösningar är anpassade för att garantera en lönsam affär. Med ett högteknologiskt lager i världsklass går det dessutom snabbt. Vi erbjuder även tilläggstjänster så som packhjälp, monteringsarbeten och budservice.

Låt oss hjälpa er!

Är ni nyfikna på hur vi kan hjälpa er? Fyll i era uppgifter i kontaktformuläret nedan så hör vi av sig till er inom kort.

Ring oss 08 - 128 79 000

Tack! Vi har mottagit ditt meddelande och återkommer inom kort. Bästa hälsningar Kundsupport