hyr ett förråd

med TRANSPORT & Budservice

Hyr ett mobilt förråd till ert företag och få det levererat till valfri adress

Aldrig tidigare har det varit så enkelt att hyra ett förråd. Oavsett var ni sitter i Stockholm, Uppsala eller Enköping är vi alltid nära er – Vi levererar bokstavligt talat förrådet till ert företag, när det passar er!

Vi hjälper er oavsett om ni vill förvara en flyttlåda, ert arkivmaterial, era inventarier, ert lager, uteplats, källarförråd eller hela kontoret. 

0 %
Beläggningsgrad juni 2022
0 %
Nöjda kunder
Erik Pändel
Erik Pändel
Scandic hotell Hay market
Read More
Snabba, trevliga, och hjälpsamma.
Raiana Chowdhury
Raiana Chowdhury
Read More
Fantastiskt trevlig personal och mycket god service, punktliga och professionella.
Pontus Svensson
Pontus Svensson
Read More
Snabb och effektiv service, både vid beställning och upphämtning av lådor.
Seila
Seila
Restaurangchef
Read More
En suverän tjänst som underlättar och sparar otroligt mycket tid. Proffesionellt och trevligt bemötande av personalen. Vi på Ai Ramen Klara är mycket nöjda.
Previous
Next

Varför detta är en smart lösning

1. Heltäckande & kostnadseffektiv lösning med kvalité

Pick up Storage erbjuder en heltäckande lösning som omfattar allt ifrån korttids – till långtidsmagasinering. Med Pick up Storage får ni förrådet levererat direkt till er dörr. Ni behöver aldrig besöka förrådsanläggningen. Vi hämtar, förvarar och återlevererar ert förråd när ni vill. Våra mobila förråd levereras till valfri adress på våra specialanpassade lastbilar. Vid större arbeten levererar vi oftast förråden direkt på trailers för snabbast hantering. Lösningen gör att vi snabbt och enkelt kan hantera större volymer och hämtningar. Våra medarbetare lastar direkt in i förråden och minimerar risken att något kommer bort eller skadas. Det går snabbt, det är kostnadseffektivt och en säker lösning när ni behöver hyra ett företagsförråd.

2. Förrådsanläggning i världsklass

Pick up Storage erbjuder en högteknologisk förrådsanläggning i världsklass. Anläggningen är den första av sitt slag i Norden. Ett rullande höglager som bäst kan beskrvas som ett enormt rullande arkiv där varje förrådsbox plockas fram inom loppet av ett par minutrar. Anläggningen finner ni endast 20 minutrar från city och återfinns på inhägnat och övervakat område. Anläggningen är ventilerad och värms upp med fjärrvärme och gör det därför även lämpligt för ömtåligare föremål.  

Kundanpassade lösningar & Fullservice

Vi skräddarsyr vårt erbjudande efter era önskemål och kravspecifikation. Våra kundlösningar är anpassade för att garantera en lönsam affär. Med ett högteknologiskt lager i världsklass och våra mobila förråd går det dessutom snabbt. Vi erbjuder även tilläggstjänster så som packhjälp, budservice, montering m.fl.

Några av våra referenskunder

Tack! Vi har mottagit ditt meddelande och återkommer inom kort. Bästa hälsningar Kundsupport