FASTIGHETSBOLAG & BOSTADSRÄTTSFÖRENINGAR

Vi har hjälp många fastighetsbolag och bostadsrättsföreningar att smidigt och kostnadseffektivt tömma, evakuera och magasinera bostäder, källarförråd och vindsförråd. Vi tar med oss mobila förråd ut till er och transporterar dem sedan till vår tempererade och högteknologiska förrådsanläggningar. Våra mobila förråd levereras till valfri adress på våra specialanpassade lastbilar. Vid större arbeten levererar vi oftast förråden direkt på trailers för snabbast hantering.

Våra medarbetare lastar direkt in i förråden. Ingen risk att något kommer bort eller blandas ihop med övriga förråd eller lägenhetsinnehavare. Processen går snabbt och hanteringstiden halveras genom att vi tar med oss förråden ut till er. Planera och genomför er evakuering och tömning med Pick up Storage så garanterar vi en säker och effektiv evakueringsflytt.

Events / Stylingbolag

Vi hjälper små och stora styling och eventbolag att lagra och leverera inredning, möbler och dekor till mässor, event och stylingprojekt. Ni lagrar hos oss och vi hjälper er med in-och-ut leveranser om behovet finns. Kontakta oss för en kostnadsfri offert.

Kontorsflytt & magasinering

Sedan start har vi varit ett självklart alternativ för företag som behöver mellanlagra kontorsmöbler under renovering eller kontorsflytt. Vi tar med oss förråden till ert kontor och packar in era kontorsmöbler direkt i förråden. När ni behöver kontorsmöblerna igen tar vi med oss förråden ut till er istället för att ni ska behöva komma till oss. Vi hjälper er även med montering, emballering och packning av alla lösa föremål på kontoret om behovet finns. Kontakta oss för en kostnadsfri offert.

restauranger & HOTELL

Vi hjälper restauranger och hotell mfl att lagra och hämta uteserveringen efter sommarsäsongen. Vi lagrar och levererar även inventarier och övriga möbler från er verksamhet. Kontakta oss för en kostnadsfri offert.

Lagerhållning & arkiverring

Vi hjälper stora och små bolag med lagring av inventarier, rekvisita, arkivering och varor. Vi tar emot era leveranser, sorterar, eftersöker speciella dokument, utför destruktion vid behov och hjälper er med inleveranser och leveranser om behovet finns. Kontakta oss för en kostnadsfri offert.

Skyddat

Era inventarier hålls säkra i vår låsta, larmade och övervakade förrådsanläggning.

Försäkrat

Era saker är försäkrade under hantering och transport.

Tillgängligt

Vi levererar förrådet direkt till er dörr eller besök vår anläggning på en förbokad tid.

Varmt

Anläggningen värms upp med fjärrvärme och håller 18 ° året runt.

vi levererar och magasinerar åt bl. a.

Pick up Storage 

Besöksadress: Jupitervägen 8 B, 194 43 Upplands Väsby

Öppetider förrådsanläggning ( endast öppet för förbokade besök vardagar 09:00-17:00 )

Huvudkontor: Grev Turegatan 3, 114 46 Stockholm

Support & Bokning

Kundtelefon: 08-128 79 000 ( Vardagar 10:00-16:00 )

E-post support: kundsupport@pickupstorage.se

Ekonomi: ekonomi@pickupstorage.se

Tack! Vi har mottagit ditt meddelande och återkommer inom kort. Bästa hälsningar Kundsupport