Trygg, Pålitlig Magasinering för flyttbolag

Hyr mobila förråd när ni vill utvidga era tjänster och kunna ta emot magasineringskunder.

Flyttföretag


Vi erbjuder flyttbolag, företag och privatpersoner en modern magasinering endast 20 minuter från city. Vi har hjälp många flyttbolag genom åren att smidigt och kostnadseffektivt magasinera bostäder, kontor, källarförråd och vindsförråd. Med Pick up Storage kan ni erbjuda magasinering till era kunder utan att behöva investera i lokaler, lagerpersonal och förrådslådor. Bli vår samarbetspartner så kan ni erbjuda era kunder en tempererad och högteknologisk förrådsanläggning i världsklass redan nästa vecka.

Vill ni veta mer? Kontakta oss idag!

Flexibelt & kostnads-effektivt

Vi skräddarsyr vårt erbjudande efter era önskemål och kravspecifikation. Våra kundlösningar är anpassade för att garantera en lönsam affär. Med ett högteknologiskt lager i världsklass går det dessutom snabbt och ni kan vara trygga med att era kunders bohag magasineras i rätt klimat. 

Pick up Storage tillhandahåller förrådsboxar i ett flertal storlekar ( 2, 3, 4, 6 och 9 kubik ) för att tillmötesgå ert behov, oavsett behov. Antalet förrådsboxar bestäms efter den totala yta ni är i behov av att hyra.

Förrådsanläggningen är modern utrustat med den senaste tekniken och värms upp med fjärrvärme. 

Anläggningen är utrustad med en förstklassiga säkerhetsanordningar ( minst säkerhetsklass 2 ) inklusive stängsel, övervakningskameror, larm, låsanläggning och direktanslutning till larmcentral och väktare.

Till skillnad mot traditionella magasineringsföretag, som magasinerar förrådsboxarna ovanpå varandra, magasinerar vi förrådsboxarna i ett jättearkiv på enskilda lagerhyllor. Lagret går på räls och vi kan därmed öppna och stänga lagergångar. Vi kan genom denna teknik ta fram ett förråd inom loppet av ett par minutrar. Vi kan tillmötesgå stora projekt eftersom vårt rullande lager gör att vi kan lagerhålla stora mängder mer yteffektivt och skyndsamt än traditionellt magasineringsföretag. 

Dagtid är anläggning bemannad och nattetid stängs våra gångar så att inga obehörig kan komma åt förrådsboxarna . Vi tar bara emot förbokade besök och kontrollerar alla våra besökare med id-handling.

Förrådslådorna ställs fram på markplan precis vid porten vid er ankomst. Ni kan snabbt och bekvämt lasta förråden. När ni är klara, stänger ni igen och sedan sköter vi magasineringen.

Tempererat & ventilerat

Kostnadsfri framtagning

LÄTT LASTAT

nära anslutning till E4:an

PARKERING MED direkt- anslutning till FÖRRÅD

SÄKERT & TRYGGT

Kundrelationer & supportmedarbetare

Affärsutvecklare & ansvarig uthyrare

Operativchef / VD

Vill ni veta mer?

Är ni nyfikna på hur vi kan hjälpa er? Fyll i era uppgifter i kontaktformuläret nedan så hör vi av oss till er inom kort.

Kontakta oss
08 - 128 79 000

Några av våra referenskunder