Prata med en förrådsexpert 08-128 79 000 alla vardagar 10:00 - 16:00

Boka flytten med
Pick up Storage

Pick up Storage är ett modernt och kundfokuserat servicebolag specialiserade på flytt och magasinering. Vi tar service på största allvar. Vi utför bohagsflyttar och kontorsflyttar i hela Storstockholm. Vi packar ned, transporterar, packar upp och allt där däremellan. Vi erbjuder givetvis kostnadsfri flyttbesiktning innan din flytt. Hos oss är ni garanterade en trygg, säker och effektiv flytt.

I vårt utbud ingår

Bohagsflytt

Hit & ditt

Packhjälp

Företagsflytt

Magasinering

Evakueringsflytt

Bohagsflytt

Evakueringsflytt

Packhjälp

Hit & ditt

Företagsflytt

Magasinering

Vad säger kunderna?

En serviceupplevelse som sätter en ny nivå för begreppet ”perfektion”. Från första telefonkontakten, via säljbesök och fram till heldag med emballering och flytt: lysande! Arbetet här hemma, då allt från oömma möbler till antikviteter; från vardagsporslin till kristall; utfördes med stor respekt för försiktighet - men också till min ekonomi, så att inget oömt emballerades onödigtvis; allt sköttes mer än perfekt. En iakttagelse: teamkänslan i arbetsgruppen kändes oerhört harmonisk och sammansvetsad - men även inkluderande. Mäklaren kom förbi under dagen och frågade mig: ”Är det där dina polare som hjälper dig så där proffsigt?” Jag kunde bara svara ärligt: ”Nej, den enda jag träffat före kl 8 i morse var han som var här för ett par dagar sedan och gjorde estimat och offert”. Kort sagt: en av mina trevligare arbetsdagar tillsammans med bästa arbetskompisarna! Flytande och inkännande konversationer från början till slut; mina allra varmaste rekommendationer!
Christer Lindgren
Service på toppnivå!

Läs alla omdömen på Trustpilot

PickUpStorage för dig som vill ha totalservice. Jag har använt mig av PickUpStorage 3ggr och är supernöjd med att kunna anlita ett företag som har totalservice. De ser till att jag har kartonger och packmaterial, kommer sedan och hämtar flyttlådor och möbler för transport till förvaring. Vid inflytt, kör de ut alla mina saker och bär in dem i nya lägenheten. Kan det bli bättre?
Thorleif Lavold
PickUpStorage för dig som vill ha totalservice
Professionella, vänliga och pålitliga. Vi är otroligt nöjda och glada över att vi valde detta företag. De har våra varmaste rekommendationer. Flytt-transport-bärhjälp-magasinering-utkörning- bärhjälp. Allt till största belåtenhet! God service och bemötande från början och till slutet av processen.
Jessika & Lars
Professionella
Tack! Vi har mottagit ditt meddelande och återkommer inom kort. Bästa hälsningar Kundsupport