Pick up Storage

kundsupport@pickupstorage.se

Ring 08 -128 79 000

Vardagar 10:00-16:00

Flytta och magasinera. Vi gör det enkelt!

Upptäck vårt sätt att flytta och magasinera. Vi tar med oss förråden hem till dig. Prisvänligt, smidigt och lättillgängligt. 

1000-tals nöjda kunder

Magasinera i ett mobilt förråd

Magasinera i våra mobila förråd  – det lönar sig! Du slipper strul, svett och tårar. Med vår lastbilslösning tar vi med oss förråden hem till dig och flyttar in dina tillhörigheter direkt in i förrådet.

Flexibel magasinering

Vi tar bara betalt för de förråd du använder. Förvara allt från en kastrull till ett helt hem. Välj din egen hyresperiod och slipp långa, knepiga hyreskontrakt. Trettio dagars uppsägningstid är allt vi begär.

Flyttservice

Vi tar med oss förrådet hem till dig. Självklart hjälper vi dig att flytta in dina saker i förrådet på ett tryggt och säkert sätt.

Full service av proffs

Om tiden är knapp eller orken tryder då hjälper vi dig med packning, emballering och allt annat flyttrelaterat.

Modern magasinering

Vår anläggning är Stockholms modernaste anläggning. Vi värmer upp den med fjärrvärme och håller säkerhetsnivå 1 dvs den allra högsta enligt försäkringsbolagen. Endast du och Pick up Storages medarbetare har tillgång till förrådet.

“Upplev ett helt nytt sätt att Flytta & magasinera!”

Smidig & säker betalning

Betala din hyra mot faktura eller registrera dina betalningsuppgifter på GoCardless så dras hyran automatiskt varje månad. Betala alla våra tillvalstjänster med Swish, Kort eller Klarna. Välj den betalningslösning som passar dig bäst.

Nöjda kunder

“Tre st grymma killar kom och hämtade vårt bohag och körde iväg till storage i väntan på att vi får tillträde till vårt nästa boende. Snabbt, effektivt och smidigt. Vi upplevde att de var varsamma om våra saker och packade in och emballerade där det behövdes. Grymt!”

Emelie M

Nöjda kunder

“Pick Up Storage har än en gång hämtat och förvarat möbler för mig vid en flytt. Det fungerar alltid så bra! Killarna är punktliga, trevliga och rädda om mina saker. En toppenfirma som jag anlitat flera gånger – och kommer att anlita igen!”

Anna D

“En fantastiskt bra och smidig lösning när man har platsbrist hemma. Rekommenderas varmt!”

Leo N

Betyg från våra Flytt & magasineringskunder 2012-2022

Säkert
100%
Renlighet
97%
Service
98%
Tillgänglighet
86%
Läge
78%
Prisvärt
100%
Rapporterade skador
Rapporterade skador 0.3%

Vi besvarar dina frågor

Här har vi sammanställt de vanliga frågorna. Hittar ni inte svar på er fråga är ni välkomna att ringa oss på 08-128 79 000 eller fyll i vårt formulär längre nere på sidan! Du hittar även svar på fler frågor under vår sida  ” Vanliga frågor “.

?

Pick up Storage är en smart och smidig helhetslösning när du ska flytta och magasinera. Vi magasinerar och hämtar allt du behöver. Med ett knapptryck bokar du ett förråd och flytt. Förrådet kör vi sedan hem till dig och hämtar det du vill magasinera. Därefter transporterar vi förrådet till vår säkra och uppvärmda förrådsanläggning. Lika enkelt beställer du sedan flytt tillbaka.

Vid första anblick är vi alla ganska lika. Men den stora skillnaden är att vi bokstavligt talat tar med oss förrådet hem till dig. På så sätt halverar vi både hanteringstiden och gör flytten ännu säkrare. Vi behöver endast packa ditt förråd en gång hemma hos dig. Vanliga flyttföretag  packar först in i lastbilen för att sedan packa in dina föremål i förrådet vid förrådsanläggningen. Det är en kostnad du slipper ta. Dessutom minimerar du risken att något går sönder eller försvinner under flytten.

Vi sköter all logistik med egna fordon och personal. Våra medarbetare är proffs på att packa förråd och vet hur man både packar säkert och yteffektivt. Vanlig flyttpersonal saknar oftast den kompetens och erfarenheten som behövs. Vi gör det varje dag och vet precis hur man packar förråden på ett säkert och yteffektivt sett. Dessutom äger vi våra magasineringsanläggningar och kan på så sätt erbjuda mycket bättre priser än något annat magasinerinsföretag. För att inte nämna att vi har Sveriges modernaste förrådsanläggning. Behöver du något från förrådet under magasineringen? Det plockar vi fram förrådet på ett par minutrar. 

Med traditionella Self Storage förväntas du som kund att göra allt arbete själv eller anlita en tredjepart för flytten. Med Pick up Storage slipper du allt detta. Bokar du hos oss sköter vi alla delar åt dig. Istället kommer vi med förrådet hem till dig och hämtar dina saker, magasinerar dem och kör sedan tillbaka dem när du behöver dem igen. Bokar du flyttfirma och separat Self Storage förråd behöver du betala för tid som din flyttfirma behöver lägga på att ordna med nycklar, passage och att springa i trånga korridorer. 

Vi magasinerar dina saker i våra mobila magasineringsboxar. Boxarna placeras i vår uppvärmda anläggning ca 20 minuter utanför stan. Anläggningen ligger på inhägnat område och är självklart utrustad med larm och brandskydd.

Javisst kan du det! Detta är i själva verket väldigt vanligt. Vi hämtar och levererar till valfri adress i Stockholm, Norrtälje, Uppsala och Enköping. Flyttar du längre bort har vi fleratlet samarbetspartners som kan hjälpa dig.

Vi gör alltid en preliminär beräkning av din förrådsyta så vi vet hur många magasineringsboxar vi ska köra ut. Vi gör alltid en beräkning på ett normalt möblerat hem. Men vi kan också göra en närmare beräkning på dina inventarier. Hos Pick up Storage betalar du endast för de förråd du faktiskt använder. 

Ja för magasineringen! Försäkringsskyddet skall omfatta hela värdet och skall gälla under hela magasineringsperioden. För privatpersoner räcker det oftast med hemförsäkring genom det så kallade bortaskyddet. Meddela ert försäkringsbolag att ni magasinerar hos Pick up Storage (Skraggen AB) Jupitervägen 8 B, 194 43 Upplands Väsby. Vi rekommenderar er även att teckna en objektförsäkring för de situationer som inte täcks av vår transportöransvarsförsäkring. Läs bohag 2010 för information om vad som gäller vid din flytt.

Alla våra kontrakt löper på tills du säger upp det med en månads uppsägningstid.

Prata med
en av våra
flytt och förrådsexperter

Lämna dina uppgifter så hör en av våra förrådsexperter av sig.

Tack! Vi har mottagit ditt meddelande och återkommer inom kort. Bästa hälsningar Kundsupport