Trygg, Pålitlig evakuering &
Magasinering

Hyr mobila förråd med flytthjälp när ni ska evakuera och tömma fastigheter, källarförråd eller vindsförråd. Våra mobila förråd levereras till valfri adress på våra specialanpassade lastbilar. Självklart lastar och transportsäkrar vi förråden innan de fraktas till förrådsanläggningen.

Se informationsvideon.

Evakuering & Magasinering med fullservice

Pick up Storage erbjuder en heltäckande magasinering med flyttservice, packhjälp, montering och mycket mera. Vi har hjälp många fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar och byggföretag att smidigt och kostnadseffektivt tömma, evakuera och magasinera bostäder, källarförråd och vindsförråd. 

Förråden levereras till valfri adress på specialanpassade lastbilar. Vid större arbeten levereras förråden direkt på trailer. Våra medarbetare lastar in alla föremål  i förråden som står uppställda på våra bilar. Sedan transportsäkras dem innan de körs iväg till lageranläggningen. Ingen risk att något kommer bort eller blandas ihop med övriga förråd eller lägenhetsinnehavare. Processen går snabbt och hanteringstiden halveras genom att vi tar med oss förråden ut till er. Vi kan tillmötesgå stora projekt eftersom vårt rullande lager gör att vi kan lagerhålla stora mängder mer yteffektivt och skyndsamt än traditionellt magasineringsföretag. Planera och genomför er flytt och magasinering med Pick up Storage så garanterar vi en säker och effektiv process.

Flexibelt & kostnads-effektivt

Vi skräddarsyr vårt erbjudande efter era önskemål och kravspecifikation. Våra kundlösningar är anpassade för att garantera en lönsam affär. Med ett högteknologiskt lager i världsklass och specialbyggda förrådsbilar går hanteringen dessutom snabbt.  Förutom magasinering och flyttservice kan vi även erbjuda tilläggstjänster så som packhjälp, monteringsarbeten mm

Pick up Storage 

Besöksadress: Jupitervägen 8 B, 194 43 Upplands Väsby

Öppettider anläggning ( endast öppet för förbokade besök vardagar 09:00-17:00 )

Huvudkontor: Grev Turegatan 3, 114 46 Stockholm

Support & Bokning

Kundtelefon: 08-128 79 000 ( Vardagar 10:00-16:00 )

E-post support: kundsupport@pickupstorage.se

Ekonomi: ekonomi@pickupstorage.se

Tack! Vi har mottagit ditt meddelande och återkommer inom kort. Bästa hälsningar Kundsupport