Trygg, pålitlig arkivering

Hyr tryggt förråd eller pallplats till ert arkivmaterial

Pick up Storage erbjuder centralt och säkra förråd och arkivplatser endast tjugo minuter ifrån Stockholm City.

Här kan ni hyra pallplats eller några av våra mobila förråd. Vi har möjlighet att sköta alla in – och utleverans så att ni kan fokusera på er kärnverksamhet. Vi hämtar, förvarar och återlevererar era dokument till och från ert kontor.

0 %
Beläggningsgrad nov 2020
0 %
Nöjda kunder
Erik Pändel
Erik Pändel
Scandic hotell Hay market
Read More
Snabba, trevliga, och hjälpsamma.
Raiana Chowdhury
Raiana Chowdhury
Read More
Fantastiskt trevlig personal och mycket god service, punktliga och professionella.
Pontus Svensson
Pontus Svensson
Read More
Snabb och effektiv service, både vid beställning och upphämtning av lådor.
Seila
Seila
Restaurangchef
Read More
En suverän tjänst som underlättar och sparar otroligt mycket tid. Proffesionellt och trevligt bemötande av personalen. Vi på Ai Ramen Klara är mycket nöjda.
Previous
Next

Arkivering med budservice

Varför är detta en smart lösning?

Vi löser era platsproblem på ett smidigt och säkert sätt. Vi erbjuder en heltäckande lösning som omfattar allt ifrån korttids – till långtidsarkivering. Vi kan sköta alla era in-och utleveranser och tillhandahåller kompetent lagerpersonal. Med Pick up Storage behöver ni aldrig besöka ert förråd och kan få dokumenten budade direkt till ert kontor. Vi hämtar, förvarar och återlevererar ert arkivmaterial när ni vill. Vi erbjuder våra kunder kostnadsfri hämtning av arkivmaterial inom Stockholm och Uppsala.

Arkivera ert material

Pick up Storage är specialister på att ta hand om fysiska dokument, bokföring, journaler och annat som behöver arkiveras under lång tid men samtidigt vara lättåtkomliga vid behov. Våra anläggningar är säkerhetsklassade. Hos oss står ert arkiv skyddat från brand, fukt, översvämningar och inbrott enligt RA-FS 2013:4. Vi hjälper företag, organisationer, statliga myndigheter, kommuner och landsting med säker arkivering helt i linje med lagstiftningens krav. I vår högteknologiska logistikanläggning arkiverar vi på pall eller i ert alldeles egna förrådsutrymme i närheten av Stockholms innerstad med budservice.

Hur går det till?

Arkiverar ni på pall betalar ni per pall och flyttlåda. Ni kan även hyra ert egna förråd. Ni kan enkelt lägga till nya arkivlådor under tidens gång. Lägger ni till tjänsten eftersök har vi möjlighet att eftersöka i ert material och leverera ut enskilda pärmar eller arkivlådor direkt till er dörr. Våra ambition är att ni ska få det redan samma dag. Vi kan även hjälpa till med destruktion av ert material i enlighet med svenska miljölagar och föreskrifter.

Prisexempel ( exkl. moms )

Arkivera på pall

Arkivbox ( ca 6 pärmar ): fr 9 kr / box och månad

Flyttlåda: fr 12 kr / st och månad

Arkivera i ett enskilt förråd

4 kubik: 496 kr / mån

9 kubik 1099 kr / mån

Några av våra referenskunder

Kundanpassade arkivlösningar & moderna förråd

Vi skräddarsyr vårt erbjudande efter era önskemål och kravspecifikation. Våra kundlösningar är anpassade för att garantera en lönsam affär. Med ett högteknologiskt lager i världsklass går det dessutom snabbt. Vi erbjuder även tilläggstjänster så som packhjälp, budservice och destruktion.

 

Låt oss hjälpa er!

Är ni nyfikna på hur vi kan hjälpa er? Fyll i era uppgifter i kontaktformuläret nedan så hör vi av sig till er inom kort.

Ring oss 08 - 128 79 000

Tack! Vi har mottagit ditt meddelande och återkommer inom kort. Bästa hälsningar Kundsupport