Prata med en förrådsexpert 08-128 79 000 alla vardagar 10:00 - 16:00

Hyr ditt förråd hos Pick up Storage

Det moderna alternativet till Self Storage

Vi tar förrådet direkt till din dörr

Förråd

Mobila förråd med direktaccess.

Hämtservice

Vi tar med oss förråden till dig och lastar rätt in i förrådet.

Returservice

Boka en trygg returservice från förråd ända hem.

Packhjälp

Ingen ork att packa? Boka packhjälp så gör vi det åt dig!

Pick up Storage är magasineringstjänsten som revolutionerat
förvaringsbranschen sedan 2015. Du behöver inte komma till oss vi kommer till dig. Vi tar med oss förrådet direkt till dig.
Mycket enklare än traditionell Self Storage & mycket smidigare än flytt!
Hos Pick up Storage kan du hyra förråd i Stockholm. Vi erbjuder inte heller bara möjligheten att hyra förråd utan hjälper dig dessutom med att hämta upp och returnera dina saker.
Boka ditt förråd i Stockholm hos Pick up Storage.

Kontakta oss för att hyra förråd i Stockholm

Skyddat

Dina saker hålls säkra i våra låsta, larmade och övervakade förrådsanläggningar.

100 % Försäkrat

Dina saker är försäkrade under hantering och transport.

Tillgängligt

Lättillgängliga förråd med direktaccess. Anläggningarna är öppna för besök på en förbokad tid.

Uppvärmt

Anläggningarna är ventilerade, håller 18 ° året runt och värms upp med fjärrvärme.

Luta dig tillbaka
Vi gör jobbet snabbt och säkert!

Som privatperson kan du använda ditt RUT-avdrag
när du anlitar oss för transporttjänster till och från förrådet.

Hämtservice

Boka hämtning hemma hos dig. Enkelt och smidigt!

Packhjälp

Trött på att packa? Boka packhjälp så packar vi åt dig. Vi skickar våra egna packmästare

Returservice

Boka en trygg returservice från förråd ända hem.

Montering

Demontering & montering av möbler mm

Det ska vara enkelt att hyra förråd i Stockholm. Pick up Storage har sedan starten 2015 utvecklat ett modernt och smidigt alternativ till traditionell Self Storage. Du kan välja att förvara allt från en flyttlåda till hela ditt hem hos det förråd i Stockholm du väljer att hyra. Här kan du hyra moderna och prisvärda förråd för livets alla tillfällen. Vi tar med oss förråden direkt till dig. Dessutom kan du välja till några av våra tillvalstjänster såsom packhjälp, montering m.fl. För att kunna garantera dig som kund högsta kvalité, service och säkerhet gör vi allt i egen regi, inga mellanhänder! Det gör oss därför till det perfekta företaget för dig som letar efter magasinering i Stockholm.

Du kan hyra förråd och förvaring i Stockholm när du exempelvis ska flytta och magasinera eller när du ska renovera eller bygga hus, flytta utomlands eller bli sambo. Pick up Storage hjälper även dig som behöver frigöra yta i befintligt förråd eller i hemmet eller varför inte när du ska styla inför visningen och behöver få bort en del av dina föremål. Boka vår prisvärda on demand-tjänst och hyr per föremål istället för ett stort förråd. Det är en prisvärd lösning för dig som behöver få undan ett par lösa prylar, möbler eller lådor. Perfekt för sånt du inte använder dagligen men ändå behöver. Dina föremål registreras i en digital inventarieförteckning. Du kan när som helst beställa hemkörning av det du behöver.

Pick up Storages förrådsanläggningar håller högsta säkerhet och är modernt utrustade med den senaste tekniken. Alla förråd har direktaccess och nås enkelt med bil från markplan. Det gör oss till ett utmärkt alternativ för dig som söker efter förvaring i Stockholm.

Alla våra förråd är uppvärmda och finns på stängt och inhägnat område. Alla kunder har enskilda magasineringsboxar och har möjlighet att besöka sitt förråd eller få förrådet hemlevererat direkt till din dörr. Allt du behöver göra är att boka, sedan gör vi resten och förser dig med magasinering i Stockholm!
 

Tryggt, smidigt och pålitligt

Vi hjälper även stora som små företag med arkivering, kontorsförvaring mm. 

Boka förråd och Lämna själv

Hyr förråd med åtkomst på markplan för enkel in-& utlastning. Dessutom inga extrakostnaden för lås, försäkring och administrationsavgift. Passar dig som vill göra jobbet själv!

The Pick up Storage Way We say

Ett vanligt magasineringsföretag? Näh inte direkt.

Pick up Storage gör det enkelt att magasinera oavsett litet eller stort. Vi lovar det vi kan hålla. Och lockar inte med låga priser för att sedan lägga på kostnader för lås, försäkring eller ”administrativa” avgifter. Inte heller låter vi dig tro att du behöver ett mindre förråd, till ett lägre pris, för att du sedan ska upptäcka att du behöver ett större, mycket dyrare förråd. Den tråkiga överraskningen besparar vid dig.

Vi ger dig istället ett fast pris beräknat på din boarea eller per föremål. Du behöver aldrig fundera över vilken förrådsstorlek du behöver.

Skönt eller hur?

Men det som verkligen skiljer Pick up Storage är våra högteknologiska anläggningar du bara måste uppleva, våra specialbyggda bilar som gör det möjligt att ställa på förrådet direkt på bilen och vår höga, pålitliga servicenivå – Ett företag är allt du behöver. 

Och vad är det som är så bra med det kanske du undrar? Jo förutom att det är modernt och osar framtid så kan du känna dig 100 % trygg att få den hjälp och service du behöver. Du kan dessutom komma åt dina saker. Hämta själv i ditt förråd* eller boka din returservice.

Du bokar enkelt ett säker, och modernt förråd direkt i din mobil eller från din datorn. Väljer du hämtservice hämtar vårt serviceinriktade och glada arbetsgäng ditt bohag och transporterar det till våra superfräscha förrådsanläggningar.

Tryggt, smidigt och pålitligt!

Besök ska förbokas och kan ske samma dag förutsatt att det bokas en vardagar före kl 12.00.

Certifiering & Försäkring

Tack! Vi har mottagit ditt meddelande och återkommer inom kort. Bästa hälsningar Kundsupport