PRATA MED EN FÖRRÅDSEXPERT 08-128 79 000

FAQ

Vi har satt i hop svaren på de vanligaste frågorna. Hittar du inte svaret på er fråga är du varmt välkomen att kontakta vårt kundsupportteam.

Hur hyr jag ett förråd av er?

 

  • Uppskatta din yta eller låt en av våra förrådsexperter hjälpa dig.
  • Boka din förvaring.
  • Packa ihop och emballera dina objekt.
  • Bär ner dina saker till trottoar eller låt oss göra jobbet, beställ hämtservice inifrån hem.
  • Invänta upphämtning.

 

 

Hur stora förråd har ni?

Det finns egentligen ingen begränsning på hur mycket du kan förvara hos oss. Minsta debiterad yta är 1 kvm. Vi bygger upp förråden efter dina behov och du betalar endast för den yta du utnyttjar. Ett mycket enkelt och prisvärt alternativ.

 

Kan jag hyra förråd hos er om jag bor utanför Stockholm?

Vi hyr ut förråd i Stockholm. Vi kan i viss mån hjälpa till med frakt från annan ort till våra lokaler i Stockholm mot en tilläggsavgift.

 

Hur säkra är mina ägodelar hos er?

Alla våra anläggningar ligger på inhägnat område, har larm och är övervakade dygnet runt av Larm Assistans.

 

Går det att beställa upphämtning och hemleverans på helgdagar?

Ja, hos oss kan du både beställa upphämtning och hemleverans på helgdagar med viss reservation. Under julafton, juldagen, annandag jul, nyårsdagen, påskafton och påskdagen är det stängt. Efter kl 18:00 eller helg tillkommer en kostnad på 50 % på ordinarie priser.

 

Har ni något krav på minsta hyrestid?

Du bestämmer själv hur länge du vill förvara hos oss. Minsta debiterad period är dock en månad.

 

Jag vet inte hur länge jag kommer förvara?

Inga problem. Allt du behöver göra är att maila din uppsägning till kundsupport senast 30 dagar innan en ny förvaringsperiod påbörjas. Vill du utnyttja vår hemleveransservice ser vi gärna att detta bokas med åtminstone sju arbetsdagars framförhållning. 

 

Hur säger jag upp mitt förråd?

Mejla kundsupport@pickupstorage.se senast 30 dagar innan en ny förvaringsperiod påbörjas. Vi ber dig att boka tid för upphämtning eller utkörning i god tid, senast sju arbetsdagar i förväg.

 

Hur hämtar jag mina föremål?

Det är begränsat tillträde till våra lokaler och vi ber er därför att boka tid senast fem-sju arbetsdagar innan ert besök. Vi gör vårt bästa för att tillmötesgå era önskemål och med god framförhållning är chansen stor att ni kan besöka någon av våra lokaler vid önskad tidpunkt. Vi erbjuder även hemleverans. Ring vår kundsupport på 08-128 79 000 eller maila kundsupport@pickupstorage.se så hjälper vi till.

 

Hur ska jag packa mina föremål och möbler?

Lösa föremål ska packas i hela och rena flyttkartonger. Fyll inte kartonger med tunga föremål ända upp, då risk finns att kartongerna går sönder. Vi tar endast emot hela och rena kartonger. Observera att det tillkommer en kostnad på 65 kr/kartong för ompackning i nya kartonger. Möbler ska skyddas med emballage. Notera att vi avskriver oss ansvaret på skador som kunnat undvikas om sakerna varit emballerade. Vi kan hjälpa dig med emballering. Boka en av våra professionella packmästare för 299kr/tim per packmästare ink moms och rut. Vi säljer även allt möjligt packmaterial som du kan tänkas behöva.

 

Har jag tillgång till förrådet?

Ja, du har tillgång till ditt förråd på en förbokad tid. Vi debiterar 399kr/tim för ditt besök under vardagar och 599kr/tim helger.

Jag har en vit soffa hur ska jag skydda den?

Ljusa tygmöbler eller liknande är känsliga för fläckar. Även om våra lokaler och bilar är rena så finns det risk för fläckar. Tejpa eller linda in dina fläckkänsliga möbler i tyg eller plast. Du bör dock helst inte sluta tätt när du skyddar dina tygmöbler i plast. Observera att det är kundens ansvar att alla saker är skyddade. Vi säljer sofföverdrag. Konkakta kundsupport så tar vi med oss detta vid upphämtning.

 

Jag behöver upphämtning inifrån hem kan ni hjälpa till med det?

Javisst! Betalning sker på plats efter utförd service, observera att vi endast tar emot kort. Upphämtning inifrån hem måste förbokas. Vill du veta mer? Ring vår kundsupport på 08-128 79 000 eller maila kundsupport@pickupstorage.se.

 

Kan jag frakta mina saker själv till era lokaler?

Ja, du är välkommen att lämna dina saker direkt hos oss. Då bokar vi bara en inlämningsdag då du kan komma och lämna.

 

Kan jag boka hemleverans?

Javisst, vi levererar hem dina saker! Hemleverans är en tilläggstjänst som vi debiterar extra för. Kontakta kundsupport så hjälper de dig att boka ett leveransdatum.

Vi är medlemmar i Self Storage Association

Saknar du svar på din fråga?

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan

Säkerhet

 

Vi sätter stor vikt vid säkerheten kring våra förrådsanläggningar. Alla våra anläggningar är modernt utrustade och säkerhetsklassade. De återfinns på inhägnat område, övervakas dygnet runt av både vaktbolaget, larm och kameror. Inga obehöriga har tillgång till förrådsanläggningarna. Det krävs därför en förbokad tid för att besöka ditt förråd.

HÄMTSERVICE

&

HEMLEVERANS

Saknar du svar på din fråga?

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan

Försäkrade hos Trygghansa